2055
Chique én handig: kastverlichting
Gepubliceerd: 10-04-2020 Laatste update: 15-04-2020

Moet jij de avond van tevoren altijd over je outfit nadenken, omdat jij je kleding ’s ochtends in het donker niet zo snel kunt vinden? Of heb je in de keuken net altijd iets te weinig licht als je bezig bent met het avondeten? De oplossing: kastverlichting! Met deze verlichting maak jij het leven een stukje gemakkelijker én stijlvoller. In dit artikel vertellen we je alles over kastverlichting.Meteen vinden wat je zoekt
Het grootste voordeel van kastverlichting is natuurlijk dat je door de verlichting al snel kunt pakken waar je naar op zoek bent. Dat kan heel handig zijn op plekken waar je in huis vaak wat minder licht hebt, zoals in de keuken of in je kledingkast. Zo kun je in de ochtend, als je net wakker bent, zonder al te veel gedoe je werkkleding uit je kast vissen, of dat ene fijne mes voor je ontbijt vinden. Kastverlichting maakt je leven dus een heel stuk makkelijker, want je kunt in een oogwenk vinden wat je zoekt!

Hartstikke chique
Kastverlichting is niet alleen erg handig, het is ook hartstikke stijlvol. Kastverlichting doet namelijk ook prima dienst als sfeerverlichting: kastverlichting is in alle soorten en maten te verkrijgen, van groot tot klein en van fel tot zacht. Zo vind je altijd verlichting die precies bij je kast past, in de tint die je het mooist vindt en die goed staat in je woning – en dat ziet er chiquer dan chique uit.

Met kastverlichting kun je – letterlijk – de mooiste attributen in je interieur uitlichten: wat dacht je van kastverlichting in je vitrinekast, om zo je verzameling tentoon te stellen?Het is niet voor niets dat in musea de mooiste, meest kostbare werken in de spotlights worden gezet, want door verlichting kun je alle aandacht vestigen op je boeken, sieraden of kunstwerken.

Zo haal je alles uit je kastverlichting
Dat kastverlichting handig én chique is, staat dus buiten kijf. Gelukkig is het niet al te ingewikkeld om kastverlichting te installeren: bij Paulmann vind je allerlei kastverlichting en krijg je er een handige handleiding bij – net als vijf jaar garantie. Wel zo fijn! Als je hebt bedacht of je de kastverlichting vooral functioneel of juist om iets uit te lichten wilt gaan gebruiken, kun je kijken naar de schaduwval. Zo weet je zeker dat de kastverlichting doet wat je wilt. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van je kastverlichting. Mooi!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide