De zomer is dit jaar voor velen van ons anders dan anders. Veel Nederlanders kiezen ervoor om dit jaar thuis te blijven. Dit biedt mogelijkheden om je huis eens extra onder handen te nemen. Het Nederlandse interieurmerk Brabantia helpt je op weg met 5 slimme tips.

Moet jij de avond van tevoren altijd over je outfit nadenken, omdat jij je kleding ’s ochtends in het donker niet zo snel kunt vinden? Of heb je in de keuken net altijd iets te weinig licht als je bezig bent met het avondeten? De oplossing: kastverlichting! Met deze verlichting maak jij het leven een stukje gemakkelijker én stijlvoller. In dit artikel vertellen we je alles over kastverlichting.

In een interieur kun je nooit genoeg opbergruimte hebben. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, de badkamer of in de keuken. Maar heb je ook al eens nagedacht over de opbergplekken in jouw zithoek? In de woonkamer gaat de aandacht vaak naar het bankstel en een goede tv, maar wordt het praktische gedeelte over het hoofd gezien. In dit artikel geven we daarom een aantal tips om extra opbergruimte te creëren in de zithoek.

Zeker als je vaak nieuwe kleding koopt, kan je kledingkast al snel een chaotisch geheel worden. Zonde, want in een kledingkast waarin je geen enkel overzicht hebt, zie je al snel kledingstukken over het hoofd, of ligt je favoriete shirtje ergens in een hoekje te verkreukelen. Hoe zorg je er nu voor dat de boel wél netjes blijft, en je steeds het overzicht kunt bewaren?

Het huishouden is voor veel mensen niet de favoriete bezigheid. Je wil er waarschijnlijk zo min mogelijk tijd aan besteden. Dan is het wel zo fijn als het huis niet één dag na de schoonmaatbeurt alweer rommelig en vuil is. Wij hebben hier een aantal handige tips voor! 

Als je aan het schoonmaken bent, kom je vast wel eens iets tegen wat je niet meer gebruikt. Alleen vind je het wel zonde om dit product weg te gooien. Misschien gooi je het met spijt weg, of verkoop je het. Er zijn veel manieren om spullen te bewaren. Zo kun je deze voorwerpen gebruiken zodra het nodig is. Wat kun je doen met gevonden spullen?

In elk huis vind je schoenen. Soms slechts een paar of vijf, maar in de meeste huishoudens loopt het aantal snel op tot een paar of 30. Stel je nu voor dat deze schoenen ‘gewoon’ ergens in huis rondslingeren. Je struikelt erover, ze worden viezer en viezer, het staat ongezellig… Of misschien heb jij één grote lade waarin al je schoenen opgestapeld liggen? Ook geen pretje. Dan ben je eeuwen bezig om het juiste paar te vinden en je schoenen worden er niet mooier op. Bij Wonenonline zijn we ervan overtuigd: schoenenkasten zijn onmisbaar in huis!

Wil je afval scheiden, maar kun je er niet de juiste afvalemmers voor vinden? Brabantia lost het op met de mooie, ruimtebesparende en slimme Sort&Go afvalbakken. Rechthoekige plastic afvalbakken in Mint, Yellow, White en Grey voor het scheiden, verzamelen en transporteren van je afval. De kleine 3 liter Sort & Go is ideaal voor groente- en ander bioafval. Zet ‘m op je aanrecht of verstop ‘m in een la – met de Sort & Go collectie sorteer je afval op jouw manier.

Met de nieuwe producten van IKEA ga je fris en opgeruimd het najaar in. De items helpen je om slimmer gebruik te maken van de ruimte in huis - van een bed met modulaire opbergruimte tot een bank waar je op kan zitten, slapen én werken. Kussenhoezen in zwart-witte en kleurrijke prints en het dubbelzijdige dekbedovertrek geven je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Voor kinderen is er een keukentje en poppenkast ineen van duurzaam materiaal. Maak je keuken compleet met een retro stoel en servies van biologisch afbreekbaar plastic. De producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.