Het huishouden is voor veel mensen niet de favoriete bezigheid. Je wil er waarschijnlijk zo min mogelijk tijd aan besteden. Dan is het wel zo fijn als het huis niet één dag na de schoonmaatbeurt alweer rommelig en vuil is. Wij hebben hier een aantal handige tips voor! 

Als je aan het schoonmaken bent, kom je vast wel eens iets tegen wat je niet meer gebruikt. Alleen vind je het wel zonde om dit product weg te gooien. Misschien gooi je het met spijt weg, of verkoop je het. Er zijn veel manieren om spullen te bewaren. Zo kun je deze voorwerpen gebruiken zodra het nodig is. Wat kun je doen met gevonden spullen?

In elk huis vind je schoenen. Soms slechts een paar of vijf, maar in de meeste huishoudens loopt het aantal snel op tot een paar of 30. Stel je nu voor dat deze schoenen ‘gewoon’ ergens in huis rondslingeren. Je struikelt erover, ze worden viezer en viezer, het staat ongezellig… Of misschien heb jij één grote lade waarin al je schoenen opgestapeld liggen? Ook geen pretje. Dan ben je eeuwen bezig om het juiste paar te vinden en je schoenen worden er niet mooier op. Bij Wonenonline zijn we ervan overtuigd: schoenenkasten zijn onmisbaar in huis!

Wil je afval scheiden, maar kun je er niet de juiste afvalemmers voor vinden? Brabantia lost het op met de mooie, ruimtebesparende en slimme Sort&Go afvalbakken. Rechthoekige plastic afvalbakken in Mint, Yellow, White en Grey voor het scheiden, verzamelen en transporteren van je afval. De kleine 3 liter Sort & Go is ideaal voor groente- en ander bioafval. Zet ‘m op je aanrecht of verstop ‘m in een la – met de Sort & Go collectie sorteer je afval op jouw manier.

Met de nieuwe producten van IKEA ga je fris en opgeruimd het najaar in. De items helpen je om slimmer gebruik te maken van de ruimte in huis - van een bed met modulaire opbergruimte tot een bank waar je op kan zitten, slapen én werken. Kussenhoezen in zwart-witte en kleurrijke prints en het dubbelzijdige dekbedovertrek geven je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Voor kinderen is er een keukentje en poppenkast ineen van duurzaam materiaal. Maak je keuken compleet met een retro stoel en servies van biologisch afbreekbaar plastic. De producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Staat jouw berging ook vol met spullen en word je stilaan gek van al die rommel? Maak je geen zorgen, de meeste mensen hebben dit probleem. De berging is nu eenmaal een ruimte waar je weinig komt. Het is dan ook een ruimte waar je snel spullen neerlegt als je niet weet wat je ermee moet. Wil jij de berging opruimen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje op weg met onderstaande tips!

Het lijkt wel alsof onze levens niet meer voller kunnen worden. Elke week is de agenda tot in detail gevuld, en als we even op de bank zitten zijn er nog steeds prikkels van TV en sociale media die ons alert houden. In deze drukke tijden hebben we dan ook extra veel behoefte aan rust! Dat begint bij rust in ons interieur. Met behulp van deze 3 tips kom je voortaan thuis in een prikkelarm & ZEN huis waarin je echt kunt ontspannen!

“Grapje, zeker? Passen er zoveel schoenen in die kast?”. Je mond valt open als je ontdekt waar die shopaholicvriendin al haar trofeeën laat. Schoenenkasten zijn de ideale aanwinst voor de moderne vrouw én man, die voor elke gelegenheid een ander paar in huis heeft. De vele voordelen van een schoenenkast:

De OMBYTE collectie van IKEA is gericht op een nieuw begin; verhuizen, een frisse start, het huis volledig opruimen en opnieuw organiseren. Mensen verhuizen tegenwoordig steeds vaker en deze limited collectie maakt dat proces een stuk makkelijker, minder stressvol en vooral: leuker. Alle producten - van doos tot lamp, van tas tot mand - zijn zo ontworpen dat ze praktisch zijn voor iedereen die moet in- en uitpakken, ook als er helemaal geen verhuisplannen zijn. Alle OMBYTE producten zijn blijvend te gebruiken: de kleurrijke items met vrolijke patronen zijn een fijne toevoeging aan je huis – ook na een verhuizing. De limited collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.