Met de nieuwe producten van IKEA ga je fris en opgeruimd het najaar in. De items helpen je om slimmer gebruik te maken van de ruimte in huis - van een bed met modulaire opbergruimte tot een bank waar je op kan zitten, slapen én werken. Kussenhoezen in zwart-witte en kleurrijke prints en het dubbelzijdige dekbedovertrek geven je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Voor kinderen is er een keukentje en poppenkast ineen van duurzaam materiaal. Maak je keuken compleet met een retro stoel en servies van biologisch afbreekbaar plastic. De producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Staat jouw berging ook vol met spullen en word je stilaan gek van al die rommel? Maak je geen zorgen, de meeste mensen hebben dit probleem. De berging is nu eenmaal een ruimte waar je weinig komt. Het is dan ook een ruimte waar je snel spullen neerlegt als je niet weet wat je ermee moet. Wil jij de berging opruimen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje op weg met onderstaande tips!

Het lijkt wel alsof onze levens niet meer voller kunnen worden. Elke week is de agenda tot in detail gevuld, en als we even op de bank zitten zijn er nog steeds prikkels van TV en sociale media die ons alert houden. In deze drukke tijden hebben we dan ook extra veel behoefte aan rust! Dat begint bij rust in ons interieur. Met behulp van deze 3 tips kom je voortaan thuis in een prikkelarm & ZEN huis waarin je echt kunt ontspannen!

“Grapje, zeker? Passen er zoveel schoenen in die kast?”. Je mond valt open als je ontdekt waar die shopaholicvriendin al haar trofeeën laat. Schoenenkasten zijn de ideale aanwinst voor de moderne vrouw én man, die voor elke gelegenheid een ander paar in huis heeft. De vele voordelen van een schoenenkast:

De OMBYTE collectie van IKEA is gericht op een nieuw begin; verhuizen, een frisse start, het huis volledig opruimen en opnieuw organiseren. Mensen verhuizen tegenwoordig steeds vaker en deze limited collectie maakt dat proces een stuk makkelijker, minder stressvol en vooral: leuker. Alle producten - van doos tot lamp, van tas tot mand - zijn zo ontworpen dat ze praktisch zijn voor iedereen die moet in- en uitpakken, ook als er helemaal geen verhuisplannen zijn. Alle OMBYTE producten zijn blijvend te gebruiken: de kleurrijke items met vrolijke patronen zijn een fijne toevoeging aan je huis – ook na een verhuizing. De limited collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Tegenwoordig sparen we enorm veel spullen bij elkaar. Echter weten we zelf niet eens meer wat we willen bewaren en wat daadwerkelijk afval is. Veelal spaar je in huis veel papierwerk bij elkaar. Maar als je toe bent aan een verbouwing dan krijg je daar echt enorm veel afval uit. Daarnaast heb je ook nog eens de enorme opruiming die je tuin ook jaarlijks vraagt. Hoe ga je hiermee om? Heb je wel eens aan een rolcontainer huren gedacht?

Heb jij het geluk dat je een extra kamer in je huis over hebt voor een mooie inloopkast? Of wil je er heel graag eentje in je nieuwe woning? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je waar je aan moet denken wanneer je een inloopkast gaat inrichten.

Bijna iedereen kent het fenomeen "self storage" opslagruimte. De naam zegt het eigenlijk al: je spullen sla je zelf op. Je huurt een box met eigen (rol-)deur bij een aanbieder bij jou in de buurt, brengt je spullen naar hun locatie en plaats deze zelf in de opslagruimte. Handig voor de spullen die even in de weg staan, die extra kwetsbaar zijn of voor de verkoopstyling van je huis. Maar als je midden in een verbouwing of verhuizing zit, is het ook veel extra gedoe waar je niet op zit te wachten. Busje huren, heen en weer rijden, vrienden optrommelen om hun vrije zaterdag op te offeren...

De herfst is alweer in volle gang. Tijd om het binnen gezellig te maken en omdat het er buiten altijd zo mooi ziet met al die verschillende herfstkleuren willen we de herfstsfeer ook graag in onze woonkamer terugbrengen.