1004
Zet deze lijsten op je verlang’lijstje’!
Gepubliceerd: 12-02-2023 Laatste update: 13-02-2023

Er zijn van die dingen in je huis waar je echt nooit genoeg van hebt, een voorbeeld daarvan zijn lijsten. Of het nu strakke design lijstjes zijn of barok lijsten. Welk interieur je ook hebt; het past altijd!

Foto’s en persoonlijke afbeeldingen in lijstjes zorgen ervoor dat je huis en interieur geen showroom lijkt, maar juist persoonlijk wordt. Wat wij met de lijstjes doen en hoe we die verwerken in ons huis? Lees dat in dit blog en zet deze tips op je lijstje.

Waarom zijn fotolijsten een goed idee?

Je huis niet al gevuld met allerlei lijsten? Dan is het leuk om nieuwe lijsten te verzamelen en daar recent gemaakt herinneringen mee te vullen. Want met de komst van de smartphone maken we meer foto’s dan ooit, maar printen we daarentegen ook weer minder foto’s dan eerst. 

Toch jammer, want zo raken die mooie herinneringen uit je actieve geheugen. Door lijsten te vullen houd je deze levend. Ook wanneer je een afbeelding of foto nog ontzettend leuk vindt maar de lijst niet meer, kan het wonderen doen wanneer je de lijst vervangt. 

Het is niet altijd nodig om nieuwe lijsten te kopen voor je foto’s en afbeeldingen. Het kan ook al leuk zijn om bestaande lijsten te verven. Een leuk effect is om alle lijsten in je huis te verzamelen, van een simpele tot een barok lijst, en deze allemaal in één kleur te verven of spuiten. Dit geeft namelijk een speels maar toch saamhorig effect. Vul één wand met al deze lijstjes en je zult zien dat er een ware eyecatcher ontstaat in je huis.

WIN-VLOERKLEED.png

Barok lijsten, het perfecte cadeau!

Ook wanneer er iemand in je omgeving jarig is en je geen leuk cadeau weet, dan is het geven van een barok lijstje met een foto van jullie samen een ontzettend leuk en origineel cadeau. Dit zorgt er meteen voor dat er herinneringen opgehaald worden en wellicht nieuwe activiteiten samen gepland worden.

Kortom, een lijstje is zowel het perfecte cadeau aan jezelf als aan een ander. Het is echt een product waar je nooit genoeg van kunt hebben, dit komt natuurlijk mede doordat lijsten er in alle soorten en maten zijn. Investeer hierin, wellicht wel in een hele wand, en je hebt altijd iets om over te praten wanneer gasten bij jou over de vloer komen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide