6501
Woonkamer decoratie

Je woonkamer is een belangrijke plek in je huis. Een plek waar je lief en leed deelt met je partner, vrienden en familie. Daarom wil je deze ruimte ook op een gezellige manier indelen. Echter is het voor veel mensen lastig om de woonkamer leuk in te richten. Daarom geven wij een aantal leuke woonkamer decoratie suggesties.

Altijd sfeervol met dieren
Wat is er leuker dan een aantal kleurrijke beesten op je muur? Een schilderij in je woonkamer met dieren tovert bij iedereen vanzelf een lach op het gezicht. En zeker een kleurrijk schilderij met koeien of exotische vogels er op. Dieren brengen altijd bepaalde gevoelens bij mensen naar boven en niemand kan een hekel hebben aan een schattig dierenschilderij. Nu is het alleen nog de vraag waar jij van houdt.

woonkamer-decoratie-schilderijen-02.png

Zorg voor extra vrolijkheid
Wanneer je je beseft dat je woonkamer extra vrolijkheid en sfeer kan gebruiken dan kun je dat met een leuk schilderij realiseren. Dit zijn kleurrijke en gezellige schilderijen die de ruimte omtoveren tot een gedecoreerde living. Om voor symmetrie te zorgen adviseren wij een schilderij te kiezen waarvan de kleuren matchen met je interieur. Dit maakt het toch net wat strakker en geeft het gevoel van eenheid tussen de decoratie en de woonkamer zelf.

Moderne thema’s voor aan de muur
Zoek je woonkamer decoratie die modern en trendy is? Dan adviseren wij een meerluik schilderij. Dit is momenteel helemaal hip en geeft je kamer de uitstraling die je altijd al gewild hebt. Deze zijn er in meerdere vormen en maten. Meerluik schilderijen zijn een must have voor iedere kunstliefhebber die aan één schilderij niet genoeg heeft. Verkrijgbaar in meerdere thema’s en kleuren.

Dus heeft jouw woonkamer een extra boost nodig? Een mooi schilderij zorgt voor extra energie en positiviteit in de ruimte en het zal meteen iedereen opvallen. Wij weten nog wel een adres waar je mooie, originele en betaalbare woonkamer decoratie kunt kopen!

woonkamer-decoratie-schilderijen-03.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners