3395
Wat hang jij aan de muur van Profijt Meubel?
Gepubliceerd: 19-04-2018

Muren mogen weer gezien worden volgens de woontrends anno 2018. We willen geen witte saaie muur meer maar een vrolijk behangetje of een gezellige kleur op de muur. Alles kan en alles mag, niets is te gek en zelfs het ouderwetse bloemetjes behang is weer helemaal hip.

 

Wanneer je voor een kleurtje op de muur kiest, of hem misschien toch liever wit laat kan je je muur nog verder opleuken met wanddecoratie zoals een fotolijst, een schilderij of een muursticker. Het voordeel van wanddecoratie is dat je het gemakkelijk weer kunt verwijderen en kunt vervangen voor iets anders als je er na een tijdje genoeg van hebt.

inspiratiebrochures1.png

10117624#Norman-Sfeer-2.jpg

Ga je voor een schilderij dan kan je kiezen uit 1001 thema's en veel verschillende afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld 1 groot schilderij kiezen of meerdere kleine schilderijtjes van hetzelfde thema bij elkaar hangen.

Bij het kiezen van een schilderij is het belangrijk dat je goed naar de ruimte kijkt. Oogt je kamer druk, bijvoorbeeld door veel verschillende meubels of woonaccessoires dan geeft een schilderij met een rustige opdruk wat rust in de kamer. Heb je een strak design interieur dan mag je best een wat gewaagder schilderij ophangen met felle kleuren.

10226609#Panola-Sfeer-2.jpg

Het thema van het schilderij kiezen is heel erg persoonlijk. Juist met een schilderij kan je aan je interieur een hele persoonlijke sfeer geven. Kies een thema waar je blij van wordt, denk bijvoorbeeld aan je hobby of vakantiebestemming waar je mooie herinneringen aan hebt. Misschien ben je gek op de natuur of houd je juist van het bruisende leven van de stad. Voor elk thema kan je wel een passend schilderij vinden.

Naast het thema is ook het materiaal waarvan het schilderij is gemaakt een belangrijke sfeerbepaler. Zo geeft een schilderij op glas een strakkere uitstraling dan een schilderij op canvas en kan je ook nog kiezen of je wel of geen lijst wenst om je kunstwerk.

Ben je op zoek naar een leuk schilderij voor aan de muur? Neem dan eens een kijkje op de website van Profijt Meubel. Hier vind je een mooie collectie schilderijen in verschillende kleuren, maten en sferen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide