3430
Wanddeco van metaal, de trend van nu!
Gepubliceerd: 22-08-2018

Eerder schreven we een inspirerend artikel dat we steeds meer staal in het interieur terug zien zoals stalen kasten en ook deuren van staal. Ook metaal zien we steeds meer terug. Vandaag gaan we je laten zien dat je met metaal ook hele leuke dingen kunt doen in het interieur.

 

Het kiezen van de juiste accessoires kan best nog wel eens een lastig klusje zijn. Wat past goed bij je interieur en ook bij jouw persoonlijkheid. Juist met accessoires geef je je interieur een persoonlijk karakter.

inspiratiebrochures1.png

Het mooie aan accessoires is dat je ze van tijd tot tijd gemakkelijk eens kunt verwisselen om een hele andere sfeer in je interieur te creeeren. Bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen begint het vaak te kriebelen om weer s wat anders te doen in je interieur. Een nieuw meubelstuk aanschaffen elk nieuw jaargetijde is natuurlijk een beetje teveel van het goede. Met accessoires vang je dit dus prima op. In het voorjaar brengen we het liefst wat lichtere lentekleuren in het interieur en wanneer het weer vroeg donker wordt komen de warmere tinten weer tevoorschijn.

Denk maar eens aan het wisselen van de kussens (of de hoesjes ervan), de kleuren van de kaarsen en de diverse plantenpotjes of de geurstokjes. Maar ook met wanddecoratie kan je een heel wisselend effect creeeren.

Wil je een wat warmere sfeer dan is wanddecoratie van hout een prima basis. Denk bijvoorbeeld aan houten plankjes waar je leuke frutseltjes op plaatst of een spiegel met een houten lijst. Wil je een wat cooler effect dan is wanddeco van metaal een steeds vaker voorkomende interieuraccessoire. Vooral in een industrieel interieur kan wanddecoratie van metaal zorgen voor een echte eyecatcher in de woonkamer.

10226623#PMMO-8_1980009_142x71x4cm_lev.png

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze leuke decoraties van Profijt Meubel. Het zijn echte kunststukjes die supergaaf staan op bijvoorbeeld een betonkleurige muur. En houd je niet zo van vierkantjes, dan kies je gewoon voor de circel variant.

10226629#PMMO-8_1980044_144x78x7cm_lev.png

Metaal is helemaal hip en van deze tijd. Dus wil je eens een keer iets heel anders kijk dan eens naar wanddecoratie van metaal.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide