1849
Ontdek het unieke talent van Roger Wanrooij in wanddecoratie
Gepubliceerd: 16-10-2023

Ben je op zoek naar iets werkelijk unieks om die lege muur in je woonkamer tot leven te brengen? Maak kennis met Roger Wanrooij, een opkomende kunstenaar die de schoonheid en veelzijdigheid van marmer en epoxyhars op een verrassende manier in zijn werk integreert.

Een autodidact met een liefde voor marmer

Roger is geen doorsnee kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles geleerd en heeft een diepe passie voor marmer. Deze prachtige en veelzijdige steen fascineerde hem zodanig dat hij zich er volledig op toelegde. Na veel onderzoek en experimenten weet Roger de elegante en tijdloze aard van marmer te combineren met een moderne en eigentijdse flair.

Een carrière vol lof

Roger mag dan wel pas in 2021 zijn carrière als kunstenaar zijn begonnen, zijn werk heeft al snel internationale erkenning gekregen. Zijn creaties zijn te vinden in Spanje, Italië, België en Nederland. Alsof dat nog niet genoeg is, kreeg hij eerder dit jaar een eervolle vermelding op de kunstbeurs Art Eindhoven. De curatoren en de kunstjury van Art Eindhoven hadden niets dan lof voor zijn werk, en beschouwen het als "verfrissend en compleet nieuw".

De Novaa-serie

Bijzonder aan Roger's werk is zijn 'Novaa'-serie, waarin hij een geheime combinatie van materialen gebruikt om een marmerachtig patroon of effect te creëren. Door gebruik te maken van color morphing worden er prachtige kleureffecten gerealiseerd. Het resultaat? Kunstwerken die niet alleen de aandacht trekken, maar deze ook vasthouden.

roger-02.jpg

Diverse mogelijkheden

Roger's nieuwe techniek biedt eindeloze mogelijkheden in structuur en kleur. Hij haalt inspiratie uit persoonlijke momenten en emoties, waardoor elk stuk uniek en persoonlijk aanvoelt. Van reliëf tot het zogenoemde "color morphing" effect, de kunstwerken zijn zowel uniek als identiek in hun marmer-look.

Duik in de mysterieuze Black Series

De Black Series is Roger's uitnodiging voor een reis van introspectie. In deze bijzondere serie spelen licht, vorm en duisternis een fascinerende rol. Het is een spannende collectie die je uitdaagt de diepten van het onbekende te verkennen.

Wat maakt het werk van Roger zo speciaal?

  • Uniek en gepersonaliseerd: Elk kunstwerk is een one-of-a-kind creatie.
  • Elegante en moderne look: Met een knipoog naar de tijdloze schoonheid van marmer.
  • Aanpasbare afmetingen: Perfect voor elke stijl en ruimte.
  • Professioneel design en afwerking: Kwaliteit die je kunt zien en voelen.

Roger's werk zal ook te zien zijn op de Excellent Woonbeurs, waar hij voor het eerst zijn gekleurde Black Series-collectie, "Chroma Elegance", zal presenteren.

Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je huis op te frissen, Roger Wanrooij biedt een nieuwe kijk op wanddecoratie. Mis deze kans niet om een echt uniek kunstwerk in huis te halen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide