1785
5 x decoratie aan de muur
Gepubliceerd: 20-07-2020 Laatste update: 03-08-2021

Ondanks de grote hoeveelheid spullen in huis, is het vaak lastig om te bedenken hoe je de kale muur  op een decoratieve manier vult. Onze tip: laat deze spullen niet achterin de kast verstoffen, maar zoek de pareltjes uit en hang ze op!  

Via de homepage van verno.com kun je gemakkelijk jouw foto, kunstwerk of andere mooie herinnering samenstellen met de perfecte lijst! Bekijk al onze lijsten of laat je inspireren door onze voorbeelden:

1. Foto's

inspiratiebrochures1.png

We hebben allemaal van die foto’s die je hart doen verwarmen. Of het nou foto’s van vroeger zijn of recente vakantiefoto’s: het liefst zou je ze iedere dag in je interieur willen terugzien. Trek de bergen foto’s uit de kast en bekijk alle prachtige kiekjes. Bedenk ook welke foto’s goed bij jouw interieur passen en welke foto’s nog mooier uit zouden komen in een lijstje. Kies jouw waardevolle lievelingsfoto(‘s), lijst het in en decoreren maar!

Foto_inlijsten.jpg

2. Verzamelingen

Het verzamelen van spullen is geweldig om te doen. Van een compacte muntenverzameling tot een  grote modelauto-verzameling, het is altijd leuk om op zoek te gaan naar de meest zeldzame items. Toch komen veel verzamelingen niet verder dan een rommelige zolderkamer. Laat iedereen genieten van jouw meest waardevolle items door ze een mooi plekje te geven aan de muur. 

Verzameling_inlijsten.jpg

3. Papierwerk

Lieve briefjes van je kinderen, romantische gedichtjes of een emotionele trouwgelofte. Soms kun je het niet over je hart verkrijgen om deze waardevolle berichtjes of teksten weg te gooien. Dit hoeft natuurlijk niet, maar vaak blijven ze toch liggen in een laatje. Lijst dit papierwerk in en zet het op een speciale plaats waar je het altijd opnieuw kan lezen. 

Papierwerk_inlijsten.jpg

4. Medailles

Je hoeft geen topsporter te zijn om trots te mogen zijn op je medaille. Ook als je mee hebt gedaan met/of gewonnen hebt bij een voetbaltoernooi, de Avondvierdaagse of misschien wel een Marathon heb je een prestatie geleverd. Een medaille is een symbool voor jouw doorzettingsvermogen, lijst dit symbool in om daar altijd aan herinnerd te worden!

Medailles_inlijsten.jpg

5. Diploma's

Van jongs af aan ontvangen we waardevolle papiertjes die laten zien dat jij hard gewerkt hebt om iets te bereiken. Deze papiertjes kennen we ook wel als ‘Diploma’s’ of ‘Certificaten’. Wees trots en lijst deze speciale documenten in. Niet alleen een bachelor of master diploma is waardevol, zelfs een zwemdiploma is het waard om aan je muur te hangen. 

Diploma_inlijsten.jpg

Bekijk al onze lijsten!

Banner_afbeelding.jpg

Bij verno hebben we nog veel meer lijsten in verschillende stijlen en kleuren. Ben jij op zoek naar iets specifieks? laat het ons weten en wij helpen graag bij het vinden naar de perfecte combinatie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide