1085
Mooie fotolijsten en posters online kopen
Gepubliceerd: 23-02-2022 Laatste update: 10-06-2022

Heb je net een nieuwe woning of appartement betrokken maar ontbreekt het nog een beetje aan sfeer doordat de muren helemaal kaal zijn er nog niets hangt? Muurdecoratie is de oplossing!

Dan kun je zeker kiezen voor het ophangen van fotolijsten met daarin je meest waardevolle en mooiste foto’s. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om mooie posters in de lijsten te doen als je dat leuk vindt.

Groot aanbod aan fotolijsten bij Yourdecoration

We hebben eens online gekeken waar je zoal terecht kunt voor mooie en goede fotolijsten en posters en zijn daarbij uitgekomen bij Yourdecoration. Fotolijsten kun je bij Yourdecoration eenvoudig online bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod aan lijsten. Dit betekent om te beginnen dat de lijsten in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. 

inspiratiebrochures1.png

Daarnaast zijn ze gemaakt van verschillende soorten materiaal zoals kunststof, hout of aluminium. De frames zijn niet allemaal hetzelfde dus het is belangrijk dat je er eentje kiest die je mooi vindt, die bij de rest van het interieur past maar zeker ook bij de foto of de poster die in de lijst komt te zitten, goed staat.

Maak een muurdecoratie plan voordat je de lijst ophangt

Fotolijsten zijn in allerlei verschillende hoogtes en breedtes te koop zodat er eigenlijk voor elke foto wel een goed passende lijst te vinden is. Meet deze op voorhand natuurlijk altijd goed op en bepaal ook voor jezelf of je het mooi vindt dat de foto heel de lijst in beslag neemt of dat je er liever een passe-partout in wilt hebben. 

Hoeveel lijsten, hoe en waar je ze ophangt, is natuurlijk helemaal aan jou. Het is verstandig van tevoren een plan te maken hiervoor zodat je niet onnodig veel gaten in de muur hoeft te boren. Kijk wat je allemaal wilt ophangen en hoe dit het beste uitkomt. 

Dan mag het resultaat er zeker zijn. Kies altijd lijsten die goed met elkaar combineren.

Kies voor een poster in een lijst

Heb je geen leuke foto’s die je wilt ophangen? Kijk dan zeker ook eens binnen het aanbod aan posters wat er zoal verkocht wordt. Het aanbod aan posters gaat over de 2500 exemplaren heen dus er is voor iedereen wel wat moois te vinden. De poster inlijsten raden we je zeker aan want zo blijft deze het langste mooi en kan deze niet beschadigen. 

De posters zijn er in allerlei uitvoeringen en zeer verschillende maten dus dat is handig. Heb je bijvoorbeeld net een heel grote muur die erg kaal is? Kies dan voor een groot formaat poster in een dito lijst.

Foto’s fleuren de woning op

Bestellen bij Yourdecoration doe je eenvoudig en is altijd veilig. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt zodat deze onderweg niet beschadigt en in goede staat bij jou arriveert. Dus, wil je je huis een beetje gezelliger maken? Wacht dan niet langer, print je mooiste foto’s of laat deze afdrukken en koop er een goed passende lijst bij.

Zeker een aanrader om te doen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide