1299
Maak van je huis een thuis met wanddecoratie

Vraag jij jezelf ook wel eens af wat een interieur nou echt eigen maakt? Als je bladert in woonmagazines, voor inspiratie surft op internet of bij buren en vrienden in huis een kijkje neemt, hebben al die gezellige ruimtes eigenlijk één ding gemeen: er hangen altijd toffe schilderijen en andere wanddecoraties. Zelfs als het om een showroom gaat. Dat zegt wel dat je met wanddecoratie van je huis écht een thuis kan maken! Maar hoe pak je dat dan aan? We leggen het je uit in dit artikel.

 

Je interieur persoonlijk maken

Wil jij je woning een eigen touchgeven? Door foto’s, kunst en teksten in te lijsten en op te hangen maak jij elke ruimte hartstikke persoonlijk. Afbeeldingen op je muur zijn natuurlijk heel smaakafhankelijk: de een is dol op zwart-wit foto’s van natuur, de ander wordt juist blij van drukke en kleurrijke prints. Juist dat verschil maakt dat een verzameling van afbeeldingen aan de muur je woning echt in jouw stijl maken. Door je vertrouwen op wat jij mooi vindt, wordt je woning één mooi geheel: de afbeeldingen die je aanspreken passen vaak ook prachtig bij de meubelen, lampen en kleden die je hebt uitgezocht.

Hang je herinneringen aan de muur

Helemaal persoonlijk is natuurlijk het tentoonstellen van je mooiste herinneringen. Van die gave reis tot die schattige foto van je kindje tot een die ene leuke vrienden dag: hoe tof om deze mooie herinneringen te vereeuwigen op je muur. Dat kan heel makkelijk, want bij Albelli kun jij je foto’s laten afdrukken op bijvoorbeeld canvas, plexiglas of aluminium. Wij van Wonenonline zijn dol op canvas, want het materiaal geeft de foto een warme en klassieke look. Door een mooie lijst bij je afbeelding uit te zoeken, is je plaatje écht een plaatje. Maar ook zonder lijst kun je een canvas afbeelding makkelijk ophangen. Wel zo fijn!

In alle soorten en maten: inspiratie

Het mooie van het laten afdrukken van je foto’s, kunst en andere afbeeldingen is dat je zelf de maten kunt bepalen. Zo kun je aan de slag met een persoonlijke foto muur, waar je verschillende afmetingen met elkaar kunt combineren voor een origineel resultaat. Je foto’s zullen zo echt van je muur spatten! Ook kun je jouw wanddecoratie zo laten printen dat het precies in dat leuke nisje past, of in dat kleine stukje ruimte in je keuken. Door te spelen met vormen en maten maak jeiedere ruimte persoonlijk. Voor welke afbeelding ga jij?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners