1481
Maak je interieur uniek met persoonlijk drukwerk
Gepubliceerd: 19-04-2021

Het voordeel van drukwerk is dat je een eigen ontwerp kunt uploaden. Dit maakt het persoonlijk en uniek. Het zorgt ervoor dat je een interieur creëert dat niemand anders heeft. Denk je misschien; wat heeft drukwerk met interieur te maken? In dit artikel lichten we een aantal drukwerk producten uit die jij in je interieur kunt toepassen!

Eigen foto van de familie of het gezin op dibond afdrukken

Wil je jouw hal, woonkamer of slaapkamer voorzien van een mooie foto? Bijvoorbeeld een mooie herinnering, vakantie of familiefoto? Laat dan dibond bedrukken. Dibond is zeer stevig en duurzaam materiaal en als je er op print wordt het haarscherp. Hierdoor zijn de details van de foto erg goed te zien. Dibond wordt niet alleen gebruikt voor het afdrukken van mooie foto’s. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als achterwand voor in de keuken. Omdat je het op maat kunt laten maken, kun je er alle kanten mee op.

Naast een foto op dibond, kun je nog veel meer plaatmaterialen bedrukken. Denk aan plexiglas, canvas, metaal, hout of forex. Elk materiaal heeft weer een andere uitstraling. Zo zit er altijd wel een materiaal tussen die het best bij jouw interieur past.

inspiratiebrochures1.png

Raamstickers voor meer privacy in huis

Raamstickers gebruik je niet alleen om het raam te voorzien van leuke seizoensversieringen. Je kunt ze ook gebruiken om de privacy in huis te verbeteren. Het voordeel van raamstickers is dat je zelf het materiaal, formaat, de vorm en uitstraling kan bepalen. Denk aan transparante of witte stickers. Of stickers waarbij je zelf wel naar buiten kunt kijken, maar je vanaf buiten niet naar binnen kunt kijken.

Eigen behang bedrukken met een eigen ontwerp

 Ken je dat, je hebt een leuk behang op ’t oog maar half bloggend Nederland heeft hem in de slaapkamer hangen? Daar is een oplossing voor, namelijk zelf behang bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor behang gemaakt van het materiaal Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend, waardoor je geen lijm nodig hebt. Daarnaast kun je het eenvoudig aanbrengen op elke gladde ondergrond. Indien je het niet in één keer goed aanbrengt is er geen man overboord, want je kunt het gewoon een aantal keer herpositioneren. Ben je het behang na een tijdje weer zat? Dan trek je het zo weer van de muur! Zonder lelijke lijmresten. Gekkotex heeft een matte textiel look.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van drukwerk die je in je interieur kunt gebruiken. De technieken van drukwerk zijn tegenwoordig zo geavanceerd, dat je eigenlijk alles kunt bedrukken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide