1182
Moderne kantoorartikelen
Gepubliceerd: 23-06-2015 Laatste update: 02-06-2023

Het is een trend geworden om kantoorruimtes met de meest moderne artikelen te bemeubelen. Het brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Naast dat het er gewoon heel mooi uit ziet kan het ook de productiviteit verhogen. Als ZZP’er kunt u dit principe natuurlijk ook binnen uw woning toepassen.

De meest voor de hand liggende verklaring daarvoor is het zicht in de ruimte. Als u zich begeeft in een saaie, grijze werkkamer worden de oogleden al gauw zwaar. Het aanzicht van een moderne kantoorruimte is dan een lust voor het oog. U krijgt dan meer zin om te werken en anderen in uw werkruimte uit te nodigen.

Men kiest om verschillende reden voor een moderne kantoorruimte.

1. Het moedigt mensen aan speels ideeën te bedenken. Het is een enorm pluspunt voor bedrijven waar vaak brainstormsessies worden gehouden.

2. Het zorgt ervoor dat klanten onder de indruk zullen zijn van de inrichting. Dit zet de toon voor de bespreking en een eventuele samenwerking.

inspiratiebrochures1.png

3. Als uw werkruimte comfortabel is wordt u vanzelf productiever, wat in bijna elk bedrijf gepaard gaat met een hogere winst.

4. Het aanbieden van een eigenzinnige en levendige werkplek in plaats van een traditionele werkruimte kan een groot verschil maken op het gebied van prestaties en creativiteit.

Hoe wordt zo een ruimte gecreëerd?

1. Bepaalde kleuren en patronen hebben ook een positief effect op de productiviteit. Simpele kleuren en patronen die rust uitstralen zijn een aanrader. Dit behang van Sanders & Sanders is een goed voorbeeld.

2. Het is van belang dat de ruimte open is. Er moet niets zijn weggestopt in hoekjes. Dit kan alleen maar afleiden en heeft geen goede invloed op het werkproces. Vooral met het thuiswerken gebeurt het soms dat er langzaam maar zeker steeds meer spullen in uw werkruimte verschijnen. Probeer alleen het broodnodige in de kamer te laten. Als het er moet zijn, probeer het dan goed op te bergen, zodat het niet meer zichtbaar is.

3. Nadat er een paar uur hard en intensief is gewerkt is het nodig om even bij te komen. Het is dan een goed idee om daar speciaal een ruimte voor vrij te maken. Hierbij kunt u denken aan een lounge, koffiekamer, gameroom, bibliotheek en nog andere soorten ruimtes die rustgevend zijn. Zoek bijvoorbeeld een lekkere Fatboy of als u het wat formeler wilt houden is deze stoel van Staples ook een idee.

Als de werkruimte zo worden ingericht dat er genoeg ruimte is voor vergaderingen, brainstormsessies, pauzes en voor samenwerkingen met andere zal er al snel een verschil gemerkt kunnen worden in de productiviteit. Vergeet ook uiteraard de rest van uw huis niet. Dan kunt u gerust klanten over de vloer krijgen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide