1640
Zittenblijvers
Gepubliceerd: 09-05-2017 Laatste update: 11-06-2023

Actief zitten. Lekker onderuit ‘hangen’. Met de benen op de bank. Ontspannen zitten. Fijn zitten is voor iedereen anders. En veel hangt ook af van wáár je zit; voor de televisie, aan de eettafel of in je favoriete leesfauteuil. Maar wie, wat of waar dan ook; bert plantagie heeft voor elke gewenste zit een passende oplossing. Met keuze uit ruim 200 kleuren stof en leer. Graag stellen we de nieuwste modellen voor: het kuipstoeltje Lim, de dormeuse Ryke, de bank Timo en de complete Kiko-familie. Zitideeën om voor thuis te komen en dag in, dag uit van te genieten.

Lim_indy_creme_67_ral_9117_eiken_pebble_olie-6.jpg

Lim
Wie dit strak gestoffeerde stoeltje bekijkt, weet intuïtief dat Lim lekker zit. Het comfortabele kuipje is te bekleden in stof of leer; in één kleur of zelfs twee kleuren. Met als extra optie contrasterende stiknaden. Het houten onderstel is in tal van houtkleuren verkrijgbaar.

Design: Thijs Smeets

Ryke_3z_arm_li_en_dormeuse_r_ploegwool_light_blue_24_en_ral_7031-5.jpg

Ryke
Nieuw in het Ryke bankenprogramma is de comfortabele dormeuse (94 x 220 cm). Strak en sjiek tegelijk. Het comfort wordt gewaarborgd door de zorgvuldig opgebouwde romp. Optioneel verkrijgbaar met contrasterende piping. Voor het onderstel is keuze uit antraciet (standaard), chroom (mat of glans) en alle (RAL) lakkleuren.

Design: Frans Schrofer Timo_en_Kiko_bijzet_01.jpg

Timo
Een echte allemansvriend, deze Timo. Zeker wanneer gekozen wordt voor de uitvoering met verstelbare rugkussens. Het eigentijdse ontwerp kan natuurlijk in een uni gestoffeerd worden, maar vraagt eigenlijk om een stijlvolle stof/leer-combinatie. Voor het onderstel is keuze uit antraciet (standaard), chroom (mat of glans) en alle (RAL) lakkleuren. Timo is er als 2½- en 3-zitsbank, met of zonder enkele arm, én als dormeuse.

Design: Frans Schrofer

Kiko_familie_sf_01.jpg

Kiko
Dé topper van dit moment is de uitgebreide Kiko-familie. Naast het stoeltje (met en zonder armen) en de comfortabele fauteuil, werd in Keulen de complete familie voorgesteld: het bankje, de barkruk, hocker, bijzettafels en de extra comfortabele, want dikker gestoffeerde Kiko PLUS varianten. Karakteristiek zijn de luchtige draadframes. De bijzettafels hebben een gelakt, houten of keramiek blad.

Design: Stefan Steenkist

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide