10291
Win een wooncheque twv 750 euro

Richt jij je woning het liefste in met industriële en robuuste meubels? Droom jij weg als je zo’n authentieke New Yorkse loft in een woonmagazine ziet staan? Of mag je interieur wel wat stoerder? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen een wooncheque ter waarde van maar liefst 750 euro weggeven die je kunt besteden bij Station7!

Industrieël vakmanschap
Station7 is een woonwinkel met een authentieke uitstraling en een eerlijke collectie. Hoe tof: dit familiebedrijf gebruikt alleen hoogstaande materialen en bewerken deze met een sterk staaltje vakmanschap. Het buffelleder dat gebruikt wordt voor de stoere stoelen, wordt bijvoorbeeld met de hand gepoetst. Bij Station7 koop je dus unieke meubelen, die je interieur een extra stukje karakter mee zullen geven. Van robuuste eettafels van verweerd teakhout tot gave leren barkrukken: Station7 is een droom voor liefhebbers van een industrieel interieur!

Win een wooncheque twv 750 euro
De winnaar van deze wooncheque is geworden: Daan Moerland! Daan van harte gefeliciteerd met de prijs. Je ontvangt hierover een persoonlijk bericht van ons.
Voor wie niet gewonnen heeft... check snel onze nieuwe winactie waarin je kans maakt op een Verrijdbare Volkswagen koelbox ter waarde van 395 euro!

 

 

download de GRATIS STYLEGUIDE

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox! Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?