195
Trendy tafelen: de laatste trends in eetkamerinrichting
Gepubliceerd: 30-04-2024

Vandaag de dag hechten we meer en meer waarde uit een goed uitgekozen interieur. En dat is natuurlijk ook meer dan logisch. Je voelt je er meteen helemaal op je gemak en in het interieur kun je je eigen stijl erg goed terug laten komen. Denk daarbij aan het gebruik van bepaalde kleuren of materialen. Hoe je het beste aan de slag kunt gaan met het samenstellen van een interieur, lees je in deze blog.

Ga op zoek naar een interieur die perfect binnen een bepaalde woonstijl past

Een van de beste eerste stappen die je kunt zetten, is het bepalen van de woonstijl van het interieur. Daar is vandaag de dag gelukkig erg veel in mogelijk, zodat er voor iedereen wat wils is. In een woonwinkel - maar ook online - krijg je daar namelijk een erg goed beeld van. Enkele voorbeelden van woonstijlen waar je - bijvoorbeeld voor een salontafel rond - uit kunt kiezen, zijn:

  • Wabi Sabi
  • Retro
  • Klassiek
  • Modern
  • Japandi

En of je nu een kleine woning of een grote woning hebt. Iedere denkbare woonstijl is altijd erg makkelijk te integreren. Dit omdat het meubilair per woonstijl in tal van formaten te verkrijgen is.

inspiratiebrochures1.png

Decoreren de basisstukken in huis met je favoriete woonaccessoires

En heb je eenmaal het juiste meubilair gevonden voor je gloednieuwe interieur, zoals een eettafel ovaal? Dan is het de hoogste tijd om ook meteen op zoek te gaan naar een aantal sfeervolle woonaccessoires. Dit is immers de kers op de taart voor je eigen woning. Van dekens tot aan kussens en van vazen tot aan kandelaars. De woonaccessoires zijn altijd perfect af te stemmen op de door jou gewenste woonstijl.

Ontdek de laatste trends voor jouw interieur in een woonwinkel

Kun je eigenlijk niet wachten om aan de slag te gaan met het uitzoeken van een nieuw interieur? Dan is het een erg logische stap om een keer een bezoek te brengen aan een woonwinkel. Hier shop je alle laatste trends onder één dak. Maar je krijgt er ook direct een goed beeld hoe het interieur bij jou in huis vorm kan krijgen. En dat maakt het shoppen van de juiste items meteen weer wat makkelijker om te doen. En kun je hulp of advies op het gebied van het interieur gebruiken? Aarzel dan niet en spreek een gespecialiseerde medewerker aan. Er wordt altijd erg graag met je meegedacht.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide