20943
Stoere industriële meubelen en accessoires
Gepubliceerd: 12-09-2018

Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen! De industriële woontrend. Al een paar jaar lang niet meer weg te denken en wat ons betreft blijft hij nog wel eventjes aan. Het leuke aan deze trend is dat je met kleine aanpassingen in je interieur al snel een industrieël tintje kan geven aan je keuken, woon of slaapkamer. Wij geven je een paar tips.

 

10208766#KOPERVIK_1816123_lev.png

inspiratiebrochures1.png

Light it up!
Wil je snel een industriële sfeer in je kamer creeeren begin dan met de verlichting. De sfeermaker in je interieur! Een industriële lamp kenmerkt zich vooral door het stoere robuuste materiaal en de grote schroeven en bouten. Daarnaast zijn industriële lampen vaak fors in omvang waardoor zo'n lamp gelijk de eyecather van de kamer is.

10275950#Findla.png

10258647#Semora-4.png

Hout van staal
De ultieme industriële combi is hout en staal. Het heeft een robuuste uitstraling en zien we zowel terug in meubels als woonaccessoires. Denk maar eens aan een grote eettafel met een blad van steigerhout en grove zwarte stalen poten. Of wat minder groots maar net zo stoere salontafels. Maak je wand af met een krachtige open kast met mooie natuurlijk houten planken en stevige poten.

10275918#nunda-rvv.4.png

Maar staal doet het ook prima zonder hout. Zoals deze smalle buffetkast of tv meubel. Wil je het een beetje natuurlijk afwerken dan kan een groene plant net even de finishing touch zijn. Helemaal hip dit najaar!

10283280#tulia-rvv.png

Matchen met een vintage retro look
De industriële woontrend gaat ook heel goed samen met retro vintage meubelen. We zien ze steeds vaker opduiken. Superleuke dressoirs met heel veel lades in diverse maten en afgewerkt in verschillende kleuren. Of wat dacht je van deze retro stoeltjes met een zitting in de kleuren cognac, olive en steel.

leuke-retro-stoeltjes.png

Maak het geheel af met een grote stoere industriële klok aan de wand en je bent weer helemaal bij de tijd!

10275937#Melba_7105312_lrlev.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide