1788
Bankstel
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Het uitzoeken van een bankstel is geen sinecure. Of het nu gaat om een hoekopstelling, longchair of loveseat. Voor het bezoeken van heel veel winkels heb je vaak weinig geen tijd en als je dan eenmaal in een winkel staat moet je ter plekke beslissen of de afmetingen wel de juiste symmetrie in de woonkamer creëren en of die grijze stof wel bij de lichte houten vloer past. En hoe kleurt het leder eigenlijk bij avondlicht?

Sitfactory maakt het je gemakkelijk. De Sitfactory designers komen namelijk vrijblijvend langs wanneer het jou uitkomt en samen met hen creëer je jouw eigen zitmeubel. Leoni: "Afgelopen zomer ben ik in mijn nieuwe appartement getrokken. Een grote hoekbank was een absolute vereiste, maar dan wel met een com- binatie van stevige en fluffy kussens. Bij het ontwerp is gelukkig rekening gehouden met de smalle trapopgang. Mijn bank is daarom opge- bouwd uit losse elementen."

500 stof- en leersoorten

Sitfactory biedt je de keuze uit maar liefst 500 stof- en leersoorten, talloze afstoffeermogelijkheden en duizenden maatvoeringen. Ontwerp, kleur en afmeting van je zitmeubel sluiten dus altijd perfect aan bij je interieur.

Binnen 6 weken bezorgt Sitfactory je zitmeubel uiteindelijk thuis, inclusief 14 dagen onvoorwaardelijke retourgarantie. Helder en zonder risico dus!

Britt: "Ons jaren 30 huis heeft van nature een klassie- ke en warme uitstraling. Dit wilde ik graag terug laten komen in deze bank. Ik heb gekozen voor traditioneel capitonwerk in een rijke stof. Door de grote afmetingen en extra diepe zit is de bank een echte eye-catcher."

Afpraak maken

inspiratiebrochures1.png

Wil jij ook een zitmeubel op maat? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak met een ontwerpadviseur van Sitfactory bij jou thuis. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16:00.

Gemiddeld heeft de ontwerper ongeveer 1 tot 2 uur nodig om samen met jou te komen tot het uiteindelijke ontwerp.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide