1999
Richt je woning in met het beste steigerhout
Gepubliceerd: 19-07-2019

Wil je je woning inrichten met het mooiste steigerhout, ga dan naar VanLonden.com. Dit bedrijf kan alles met dit stoere, robuuste en veelzijdige bouwmateriaal. Of het nu gaat om hoekbanken, eettafels, kledingkasten of complete speelmeubelen. Belangrijke specialiteit is het maken van steigerhouten kinderbedden. Allemaal op maat gemaakt, in de eigen werkplaats, door ervaren ambachtslui. Doe nu inspiratie op en bekijk de website!

 

Steigerhouten in verschillende stijlen
Hoewel alle producten van VanLonden.com je interieur verrijken, kunnen de stijlen zeer verschillend zijn. Je kent natuurlijk de karakteristieke robuuste, no-nonsense stijl van de meeste steigerhouten meubelen. Maar wist je ook dat sierlijke en romantische stijlen mogelijk zijn? Dit zie je aan de verschillende eettafels, kledingkasten, tv-meubelen, bureaus en zitmeubelen van VanLonden.com. Hiermee geef je je interieur de stijl die bij jou hoort.

Bijzonder kinderbed: de halfhoogslaper
Even slim als stijlvol is de steigerhouten halfhoogslaper met de naam JUR. Hierin slaapt je kind lekker boven de grond, maar niet te hoog. Onder het kinderbed hou je een zee aan ruimte over voor het vele speelgoed, de kleding of andere spullen. Hiermee hou je de kinderkamer ruim en blijft deze leefbaar. Natuurlijk moet hiervoor wel de indeling passen bij de slaapkamer. Het trappetje waar je kind elke avond op klimt, moet aan de goede kant zitten. Gelukkig kun je dit aangeven bij je bestelling. Vul hiervoor simpelweg de gewenste plaatsing in: de voorkant, de kopsekant en links of rechts. Halfhoogslaper JUR is 109 cm hoog, 207 cm breed en 97 diep. Bestel ook meteen de juiste lattenbodem (standaardmaat 90 x 200 cm) en een passend matras erbij. Andere maten zijn op aanvraag mogelijk.

Professionele afwerkmogelijkheden
De afwerking van steigerhout door VanLonden.com geeft het meubel zijn professionele uitstraling. Naturel is altijd mooi. Hiervoor is een afwerking met transparante beits nodig. Maar ook geheel dekkend wit is stoer. Eigentijdse afwerkingen zijn White Wash, Grey Wash en Black Wash. Beits zorgt voor de meer nostalgische look van doorleefd hout. Het belangrijkste is echter de veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgevoeligheid van je meubel. Daarom besteedt VanLonden veel aandacht aan het maken van splintervrije en veilige oppervlakken, randen en hoeken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide