1309
Reclametafels
Gepubliceerd: 24-10-2012 Laatste update: 14-11-2017

Je kent ze wel, de grote kleurrijke composities van teksten, fotos en logos op gigantische reclameborden die een bouwterrein markeren. Een dure vorm van reclame met kostbaar materiaal dat na gebruik vernietigd wordt. "Zonde!", zegt ontwerper Anouk Bedeaux. "Zo is het idee om deze borden te hergebruiken niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog trendy design". Het einde van een bouwperiode is de start van haar Reclametafel.

Geen Reclametafel is hetzelfde
Reclameborden zijn nooit hetzelfde en daardoor wordt iedere tafel anders. De kleurrijke tafelbladen worden door Bedeaux persoonlijk gerangschikt tot een grafische compositie waarbij letters worden afgewisseld met fotos en illustraties. De uiteindelijke ontwerpen bezitten een imponerende uitstraling, die karakter geeft aan de ruimte waarin ze komen te staan. Dat mag een woonhuis zijn, een restaurant, maar ook een bibliotheek of een vergaderruimte.

Duurzaam en betrouwbaar
De reclameborden die voor de tafel zijn gebruikt hebben een basis van watervast multiplex, voorzien van gekleurde stickers van letters of afbeeldingen. De kwaliteit van de tafel blijft gewaarborgd doordat het tafelblad is afgewerkt met een duurzame, glasheldere epoxylaag. Deze beschermd de Reclametafel tegen vocht en vuil en geeft de beelden en belettering meer diepte. Het onderstel is van stevig staal en in overeenstemming kan de kleur van het onderstel zelf worden bepaald.

Meten en voelen
De Reclametafel is verkrijgbaar in twee lengte-afmetingen: 200x100cm of 232x100cm, 75cm hoog. En een kleinere variant, die wordt toegepast als salontafel of kindertafel, afmeting: 47x118cm, 46 of 55cm hoog. Beide modellen zijn te zien in de showroom van Tafel-design.nl in Rotterdam Noord, of kijk op: www.tafel-design.nl voor meer informatie.

inspiratiebrochures1.png

De Reclametafel, een prachtig voorbeeld van een milieuvriendelijk, innovatief en eigentijds Dutch design concept.

https://tafel-design.nlWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide