Uitdrukking willen geven aan onze eigen identiteit in de ruimten waar we iedere dag vertoeven met meubilair, gemaakt naar onze maatstaven. De collectie MIDI COLORS heeft een levendige ,kleurrijke persoonlijkheid, waar de warmte van de texturen en nieuwe materialen samen de details bepalen. Zoals ieder karakter uniek is, kun je de veelzijdige meubelitems opmaat perfect laten aansluiten op jouw karakteristieken.

Mixen en matchen met de mediterane kleuren van onderstellen,tafelbladen,rekken,deuren kasten en laden. De product range kent 5 tafels in verschillende maten van kleine salontafel tot werk- ,eettafel voor 10 personen. 4 kasten in verschillende maten en uitvoeringen: melamine,lak en/of fineer. Daarnaast kennen de ontwerpen van het Spaanse ontwerpduo LA GRANJA DESIGN 2 modulaire rek systemen gemaakt van gelakt aluminium in combinatie met melamine-, gelakte- of gefineerde legborden.

Veel gezinnen beginnen de dag aan de eettafel. Ze zijn daar samen tijdens het avondeten en met een feestelijk diner. De eethoek nodigt mensen uit om samen te zitten en om echt even aandacht voor elkaar te hebben.

Aan tafel wordt gegeten, de krant gelezen of gewerkt. Misschien is het een tafel waar kinderen aan kunnen tekenen en knutselen, een echte leeftafel. Maar het kan ook zijn dat de tafel niet zo intensief gebruikt wordt en dat hij er vooral heel mooi uit moet zien. De stijl van de tafel hangt af van de ruimte waarin hij komt te staan: de keuken, een aparte eetkamer of een gezellige eethoek.

De BEDEAUX II is een unieke design tafel met een krachtige uitstraling. Door het multifunctionele ontwerp van de tafel, wijzig je in een handomdraai de opstelling van eettafel naar sidetable, of van werktafel naar een lang buffet. De BEDEAUX II is het eerste ontwerp van Tafel-design en al 10 jaar een groot succes. Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van de webshop Tafel-design.nl en het inmiddels 2 jarig bestaan van haar showroom in Rotterdam, biedt meubelontwerpster Anouk Bedeaux haar topontwerp tijdelijk aan, tegen een zeer aantrekkelijke jubileumprijs.

Krachtige uitstraling

Krachtig… Robuust… Stoer… Het zijn slechts enkele complimenten die de Bedeaux II de afgelopen 10 jaar kreeg van haar trotse eigenaars en vele bewonderaars. Door de eenvoud van haar lijnenspel en de accentuering van het natuurlijke materiaal, is de tafel zowel op haar plek in een stoere en functionele kantoorruimte als in een sfeervolle woonkamer. De BEDEAUX II is gemaakt van massief Europees eiken. Bij de constructie van de poten is een deel van het kopshout door het blad heen verlijmd. Hierdoor ontstaat een bijzonder detail en wordt de krachtige uitstraling van het ontwerp versterkt. Voor de afwerking kan gekozen worden uit olie of lak. Met olie blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Voor een duurzame bescherming van de tafel bij intensief gebruik, is het beter te kiezen voor lak.

Multifunctioneel

De BEDEAUX II tafel bestaat uit twee afzonderlijke delen. Samengevoegd vormen zij een robuuste eettafel of een mooie werktafel. Plaats je de delen naast elkaar, dan creëer je een extra lange tafel voor bijvoorbeeld een lopend buffet of een productpresentatie. De BEDEAUX II is een ontwerp van Tafel-design.nl en wordt in opdracht voor de klant gemaakt. Hierdoor is het mogelijk de tafel ook in andere afmetingen, of andere houtsoorten te leveren. Op deze manier kun je je eigen identiteit toevoegen en jouw ideale eettafel of werktafel realiseren. 10 jarig jubileumaanbod De robuuste BEDEAUX II met haar veelzijdige karakter, stond tien jaar geleden aan de basis van het succes van Tafel-design. Nu, 10 jaar later, past dit tijdloze ontwerp nog steeds perfect in diverse inrichtingen van woonhuis tot directiekamer. Tafel-design.nl biedt tijdens ons jubileumjaar 2013 een interessant kortingstarief. 

Zit je altijd met je neus in de boeken en wil je constant worden omringd door boeken? Dan is de boekenwurm van Atelier 010 iets voor jou. Boekenwurm is het antwoord op een opdracht om een organische boekenkast te ontwerpen en produceren. De kast biedt door de gebogen vorm ook een plek om te zitten en relaxen en natuurlijk een boek te lezen. De zelfdragende vorm bestaat uit drie, op locatie gemonteerde, delen en blijft in balans door een rvs poot in de zijwand. Een lamp hangend aan de bovenzijde van de wurm zorgt voor de leesverlichting, voor de boekenwurm die tot diep in de nacht doorleest! De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt op aanvraag geproduceerd.

In de afgelopen decennia maakte Piet Hein Eek tientallen stoelen. Sommigen waren de start van een hele collectie, anderen het gevolg ervan en weer anderen zijn nooit in productie genomen. Vele stoelen van Eek werden geen succes en volgens hem zijn daar verschillende redenen voor: “soms omdat het object te duur is, het uiterlijk niet aanspreekt, omdat het te zwaar is of te groot.”

Is jouw interieur een beetje ‘uitgeblust’ en ontbreekt het aan een gezellig gevoel? Dan is het motto: ‘werk met hout’, want het is de botox voor het interieur. Van hout gemaakte objecten warmen de woonsfeer direct op. In de designwereld wordt hout als kostbaar materiaal in ere hersteld. We herwaarderen die ‘gewone’ houten keukenstoel, de houten bank en steeds vaker ook hout dat rechtstreeks uit de natuur komt, zoals grove boomstronken en takken. De natuurlijke vorm is hierbij het uitgangspunt voor de rest van het ontwerp. Natuurlijk mooi dus!

Dit kastje Console O van Jib Design Studio is er in het klein maar ook als dressoirkast Credenza O. Het keramiek van de potten in combinatie met het eikenhout geeft de kast een bijzondere uitstraling. Je kunt de potten met planten vullen; maak bijvoorbeeld een mini tuintje voor de kinderen! De potten kunnen ook als container worden gebruikt en de bak kun je gebruiken als tray of boekenkast.

Dagelijks worden we met impressies geconfronteerd. Deze wilde Luuk van den Broek vangen in een alledaags gebruiksvoorwerp: de tafel. Op dit meubelstuk wordt het dagelijkse leven zichtbaar gemaakt. De tafel is behandeld met een lichtgevoelige vloeistof vanuit de fotografie. De Cyanotypie techniek is toegepast: een fotografisch proces zonder camera, waarbij een cyaan-blauwe afdruk ontstaat.

Het London Design Festival, is een bruisende presentatie van noviteiten, hippe ontwerpers en kunstzinnige installaties waarmee het nieuwe woonmodebeeld voor 2013 vorm krijgt. Van kunstzinnige fotos tot ouderwetse streepdessins en hippe retro motieven tot geometrische patronen; in het nieuwe interieur mag een print niet ontbreken.