Houdt u van modern én fris? Dan is deze bijzettafel van Leitmotiv perfect voor uw interieur. Deze moderne bijzettafel van Leitmotiv past binnen ieder interieur. De bijzettafel is gemaakt van hout en de poten van de tafel zijn geïntegreerd in het model.

Dit maakt het een speels en open geheel, de " Open Minded" bijzettafel. Dit tafeltje in de frisse kleur mint groen is ook heel leuk te gebruiken als nachtkastje!

Natuurlijk is de Open Minded bijzettafel ook in andere kleuren en uitvoeringen te bestellen.

Bent u op zoek naar een krukje in de woon-, slaap-. of kinderkamer, dat tegelijkertijd een leuke accessoire vormt? Dan zit u met dit leuke krukje van Seletti helemaal goed. Dit design krukje ziet eruit als een boomstam en is ontworpen door Miga de Pan.

Het krukje is afgewerkt met een gehaakte katoenenhoes. Dit maakt de kruk niet alleen heel comfortabel, maar het geeft de kruk ook die unieke look. Het krukje geeft u extra warmte en gezelligheid in huis.

Klik hier om het Seletti Bosque Boomstam Krukje te bestellen

De bijzettafel, accessoire of kleine kruk Splash van B-line is ontworpen door Kristian Aus. De Splash is te gebruiken als lage barkruk, design bijzettafel, vaas, container of leuke accessoire.

De Splash is gemaakt van polyethyleen. De Splash is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Kies uit een reeks van fantastische kleuren, en als je niet kunt kiezen... dan neem je er toch van elke kleur een!

Bestel de Splash hier

Een uniek dressoir van Seletti! Het Sending Animals Varken is een bijzonder designmeubel, ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Het varkentje heeft drie kastdeurtjes met daarachter opbergruimte. De vormgeving is opvallend en bijzonder.

Is de houten krat klaar om verscheept te worden? Het gaat hier niet om een pakket, maar om een meubelstuk van sloophout. Het wonderlijke design maakt dit Sending Animals Varken een uniek designmeubel. Gewldig als dressoir of zelfs als televisiemeubel.

Het ontwerp alleen maakt dit dressoir al een geweldig item voor het interieur, maar dit Seletti Sending Animals Varken is ook nog praktisch! Het lijf heeft drie deurtjes, met daarachter meer dan genoeg ruimte voor allerlei accessoires of papierwerk.

Klik hier om het Seletti dressoir varken te bestellen

De nieuwe collectie Harvink meubelen herken je ook in het voorjaar van 2013 weer aan de (metalen) frameconstructie en de afritsbare bekleding. Nieuw dit voorjaar is de bank ARMSLAG en fauteuil TIPI

ARMSLAG

Geen slag om de arm, maar een nieuwe Harvink topper. De armen van deze bank kunnen omhoog gezet worden voor een zit- of lig plek extra.

TIPI

Een stoere fauteuil die er mag zijn, met verrassend goed zitcomfort en fraaie vormgeving.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de Harvink Collectie

Wat heeft een Benedictijner monnik met architectuur en meubels te maken? Het antwoord is te vinden in de meubelcollectie van Dom Hans van der Laan. Sinds kort worden deze exclusieve designmeubels, die ontworpen zijn in de vorige eeuw, weer volgens de oorspronkelijke tekeningen gemaakt. De meubels laten alle gangbare stijlbegrippen achter zich en worden gekenmerkt door allesomvattende eenvoud. De houten meubels, ontworpen door de geroemde architect en Benedictijner Monnik Dom Hans van der Laan, worden gekenmerkt door de balans tussen Rust & Chaos. Binnen & Buiten. Natuur & Cultuur. Soberheid & Weelde. Design & Functionaliteit.

DOM VAN DER LAAN: A REAL DUTCH DESIGNER
Dom Hans van der Laan heeft een belangrijke rol vervuld in de geschiedenis van de Nederlandse architectuur. Hij bleek niet ontvankelijk voor de architectonische tijdsgeest van Rietveld en Berlage. Hij zocht zelf naar de essentie van de architectuur en vond daarop een antwoord. Dom van der Laan behoort tot de grootmeesters als Vitrivius, die erin geslaagd zijn om een eigen theorie te ontwikkelen. Het gedachtegoed van Van der Laan is samengevat in de Bossche School. Zijn opvattingen over de ‘architectonische ruimte’ zijn van universele waarde gebleken. Ze gaan nog steeds letterlijk de wereld rond en worden gedoceerd aan de universiteiten van Kaapstad tot Yale. In 1977 publiceerde hij zijn levenswerk "De architectonische ruimte". Dom van der Laan heeft gezocht naar een systeem van maten met algemene geldigheid. In zijn theorie over verhoudingen speelt het plastisch getal, een driedimensionale uitwerking van de gulden snede, een centrale rol.

Uitdrukking willen geven aan onze eigen identiteit in de ruimten waar we iedere dag vertoeven met meubilair, gemaakt naar onze maatstaven. De collectie MIDI COLORS heeft een levendige ,kleurrijke persoonlijkheid, waar de warmte van de texturen en nieuwe materialen samen de details bepalen. Zoals ieder karakter uniek is, kun je de veelzijdige meubelitems opmaat perfect laten aansluiten op jouw karakteristieken.

Mixen en matchen met de mediterane kleuren van onderstellen,tafelbladen,rekken,deuren kasten en laden. De product range kent 5 tafels in verschillende maten van kleine salontafel tot werk- ,eettafel voor 10 personen. 4 kasten in verschillende maten en uitvoeringen: melamine,lak en/of fineer. Daarnaast kennen de ontwerpen van het Spaanse ontwerpduo LA GRANJA DESIGN 2 modulaire rek systemen gemaakt van gelakt aluminium in combinatie met melamine-, gelakte- of gefineerde legborden.

Veel gezinnen beginnen de dag aan de eettafel. Ze zijn daar samen tijdens het avondeten en met een feestelijk diner. De eethoek nodigt mensen uit om samen te zitten en om echt even aandacht voor elkaar te hebben.

Aan tafel wordt gegeten, de krant gelezen of gewerkt. Misschien is het een tafel waar kinderen aan kunnen tekenen en knutselen, een echte leeftafel. Maar het kan ook zijn dat de tafel niet zo intensief gebruikt wordt en dat hij er vooral heel mooi uit moet zien. De stijl van de tafel hangt af van de ruimte waarin hij komt te staan: de keuken, een aparte eetkamer of een gezellige eethoek.

De BEDEAUX II is een unieke design tafel met een krachtige uitstraling. Door het multifunctionele ontwerp van de tafel, wijzig je in een handomdraai de opstelling van eettafel naar sidetable, of van werktafel naar een lang buffet. De BEDEAUX II is het eerste ontwerp van Tafel-design en al 10 jaar een groot succes. Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van de webshop Tafel-design.nl en het inmiddels 2 jarig bestaan van haar showroom in Rotterdam, biedt meubelontwerpster Anouk Bedeaux haar topontwerp tijdelijk aan, tegen een zeer aantrekkelijke jubileumprijs.

Krachtige uitstraling

Krachtig… Robuust… Stoer… Het zijn slechts enkele complimenten die de Bedeaux II de afgelopen 10 jaar kreeg van haar trotse eigenaars en vele bewonderaars. Door de eenvoud van haar lijnenspel en de accentuering van het natuurlijke materiaal, is de tafel zowel op haar plek in een stoere en functionele kantoorruimte als in een sfeervolle woonkamer. De BEDEAUX II is gemaakt van massief Europees eiken. Bij de constructie van de poten is een deel van het kopshout door het blad heen verlijmd. Hierdoor ontstaat een bijzonder detail en wordt de krachtige uitstraling van het ontwerp versterkt. Voor de afwerking kan gekozen worden uit olie of lak. Met olie blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Voor een duurzame bescherming van de tafel bij intensief gebruik, is het beter te kiezen voor lak.

Multifunctioneel

De BEDEAUX II tafel bestaat uit twee afzonderlijke delen. Samengevoegd vormen zij een robuuste eettafel of een mooie werktafel. Plaats je de delen naast elkaar, dan creëer je een extra lange tafel voor bijvoorbeeld een lopend buffet of een productpresentatie. De BEDEAUX II is een ontwerp van Tafel-design.nl en wordt in opdracht voor de klant gemaakt. Hierdoor is het mogelijk de tafel ook in andere afmetingen, of andere houtsoorten te leveren. Op deze manier kun je je eigen identiteit toevoegen en jouw ideale eettafel of werktafel realiseren. 10 jarig jubileumaanbod De robuuste BEDEAUX II met haar veelzijdige karakter, stond tien jaar geleden aan de basis van het succes van Tafel-design. Nu, 10 jaar later, past dit tijdloze ontwerp nog steeds perfect in diverse inrichtingen van woonhuis tot directiekamer. Tafel-design.nl biedt tijdens ons jubileumjaar 2013 een interessant kortingstarief.