De kruk Nerd van het merk Zuiver is wel heel bijzonder! Het zitvlak heeft een witte rand en een transparant oppervlak waar computeronderdelen in verwerkt zijn. De poten zijn van donker teakhout gemaakt en zijn voorzien van horizontale steunbalkjes. Een verrassende combinatie van landelijk en modern!

Dit mooie, strakke en simpele bureau van woood staat mooi bij ieder interieur! Het bureau is voorzien van 1 lade, die niet erg opvalt omdat deze mooi is weggewerkt. Dit maakt het uiterlijk van het bureau strakker. De poten staan schuin, zo is dit simpele bureau toch een uniek exemplaar!

Door zijn unieke vormgeving en innovatieve constructie zijn de mogelijkheden van dit duurzame krukje eindeloos. De Dutch Design Chair Holland dient als krukje, nachtkastje of bijzettafeltje. Dankzij het oer Hollandse design haalt u echt iets unieks in huis. Het krukje heeft een originele verpakking waardoor het erg leuk is om aan iemand cadeau te geven.

Met wat een warm dekentje lijkt, transformeert deze bijzettafel in een comfortabel krukje. Het ontwerp zit vol verrassingen. Dat dekentje is namelijk een kussen van polyurethaan. En wanneer je ‘m opzij schuift, piept het tafeltje weer tevoorschijn. Een meubeltje waar je lekker op kunt zitten én een kop koffie kwijt kunt.

Het krukje is onderdeel van de Folding Comfort collectie waar ook een bankje bij hoort. Dat bankje past volgens Nederlandse ontwerper Frank Willems perfect in een wachtkamer. “De twee kussentjes die op het bankje liggen kun je uit elkaar schuiven. Als je naast een vreemde zit, kun je daardoor iets meer afstand nemen. Of je schuift juist dicht naar degene met wie je bent gekomen. Wie weet raak je in gesprek met je buurman en schuif je steeds dichter naar elkaar toe,” lacht hij.

Met ingang van september 2013 is ook de collectie klassiekers van Spectrum uitgebreid met een bekend ontwerp: Kruk TC, in 1989 ontworpen door Ruud Jan Kokke. De kruk is op verzoek van mevrouw Trees Coenders van het Museum Boymans van Beuningen in Rotterdam, bedacht. Aan haar ontleende de kruk de naam TC. Zij verzorgde rondleidingen in het museum en was op zoek naar een kruk die men gemakkelijk tijdens de rondleiding mee kon nemen. Zo ontstond de TC kruk, licht in gewicht (minder dan 1 kg), sterk en stapelbaar. De afgeronde vormen en handgreep zorgen ervoor dat de kruk gemakkelijk te dragen is.

Benieuwd hoe een stoel of tafel uit de nieuwe IKEA catalogus in je eigen huis zou staan? Met de vernieuwde IKEA catalogus app kan je dit direct zien. Via augmented reality komen producten in iedere kamer van het huis tot leven op het scherm van je smartphone of tablet. De vernieuwde app voor iOS en Android is vanaf vandaag gratis te downloaden. Zodra de nieuwe catalogus vanaf 12 augustus bij miljoenen Nederlandse huishoudens op de mat valt, kan men direct met de app aan de slag.

Het iconische LÖVBACKEN tafeltje keert terug bij IKEA. De retro held uit 1956 - toen bekend als LÖVET - is vanaf augustus weer verkrijgbaar bij alle vestigingen in Nederland. Met haar bladvormige tafelblad van populierfineer en slanke poten van massief beuken met een goud accent, is LÖVBACKEN een retro blikvanger in ieder interieur. Het tafeltje is bovendien verantwoordelijk voor de start van een revolutie bij IKEA.

Bacio van Rolf Benz. Een fauteuil die wordt gekenmerkt door een geraffineerde grafische vormgeving, ambachtelijke details en heerlijke zachte kussens. De fauteuil kan perfect solo worden toegepast maar voor wie het complete plaatje wil, is er een bijpassend bankprogramma.