Waarom zijn we zo gek op zwart in ons interieur, terwijl het de meest donkere kleur is die we kennen? In dit artikel lees je over de kracht van zwart en hoe je deze kunt gebruiken in je interieur.

Een design interieur gaat een stapje verder dan de moderne woonstijl. Het is heel strak en rustig, maar valt vooral op vanwege de bijzondere vormgeving van meubels. Zo breng je een heel persoonlijke noot aan in een minimalistisch interieur! Met deze tips creëer jij ook een echte design look in huis:

Soms raak je uitgekeken op een meubelstuk en ben je toe aan iets nieuws. Ga dan niet meteen de winkel in om een nieuw product aan te schaffen, maar kijk ook eens naar de andere mogelijkheden. Het is namelijk beter om zo lang mogelijk gebruik te maken van je huidige meubels. Dit kun je doen door het item een opknapbeurt te geven. Er zijn verschillende manieren om je oude tafel, stoel of kast helemaal te pimpen. Dit is vaak ook nog eens een leuke creatieve klus!

Psssst.... we hebben nu wel een hele fijne actie voor je in petto. In samenwerking met Cafedeco, de online plek waar je álles over meubels vindt, mogen we een shoptegoed weggeven van maar liefst 250 euro, te besteden in een webshop naar keuze! Ben jij al tijden op zoek naar nieuwe meubels of wil je je kamer eens flink pimpen met hippe woonaccessoires? Pak dan nu je kans en doe mee met deze geweldige winactie.

Heb je er wel eens over nagedacht wat eetkamerstoelen eigenlijk doen voor je interieur? Hoe belangrijk hun rol is in jouw huis? Kijk eens met een kritisch oog naar jouw eigen eetkamerstoelen. Misschien is het tijd voor nieuwe; en dan ontdek je pas écht hoeveel eetkamerstoelen betekenen voor jouw woongenot. 

Heerlijk, een huis inrichten precies zoals jij dat wil. Maar… hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar? In de praktijk is het nog knap lastig om je woning zoveel sfeer en stijl uit te laten stralen als je voor ogen hebt. Zeker als alles ook nog functioneel moet zijn. Zucht. Maar… heb je wel eens gehoord van woninginrichting aan huis?

De eettafel vormt het decor voor gezellige maaltijden, spelletjes en gesprekken. Maar je geniet pas echt van deze momenten met fijne eetkamerstoelen aan tafel, die natuurlijk ook perfect in je interieur passen! Wij vertellen je waar je op moet letten bij het kopen van eetkamerstoelen.

Ambachtelijke meubels zijn met aandacht gemaakt, en dat zie je. Bovendien kun je ze op maat laten maken, zodat ze precies passen in jouw woonkamer! Lees hier meer over de kracht van ambachtelijke meubels.

Vintage én retro in hetzelfde interieur; dat klinkt als een rommeltje. Maar niets is minder waar! Want je kunt de meubels precies zo uitkiezen dat ze perfect bij elkaar passen. Met één groot verschil: vintage is werkelijk oud en retro lijkt oud.