Veel mensen vinden halen er voldoening uit om hun interieur er zo inspirerend mogelijk uit te laten zien. Voor de één betekent dit dat de inrichting de nieuwste trends volgt. Een ander is misschien op zoek naar een tijdloze omgeving waarin hij zich prettig voelt. Grote meubelstukken spelen daarin een belangrijke rol. Dat zijn immers de aandachtstrekkers die de toon zetten. Welk soort inrichting jij ook ambieert; het blijkt dat eiken boomstamtafels in elk interieur goed tot hun recht komen. Want met eiken boomstamtafels volg je de nieuwste trends, maar boomstamtafels hebben tegelijkertijd een tijdloze en comfortabele uitstraling.

De naam zegt het al: een relaxfauteuil is speciaal gemaakt voor ontspanning. Maar wat jou ontspanning geeft, werkt een ander op de zenuwen. Wil je een fauteuil met voetenbank, of juist lekker breed? Met elektrische bediening, en draaibaar? En wat past in jouw interieur? Wij helpen je de perfecte relaxfauteuil te kiezen met deze 5 stappen:

Waarom zijn we zo gek op zwart in ons interieur, terwijl het de meest donkere kleur is die we kennen? In dit artikel lees je over de kracht van zwart en hoe je deze kunt gebruiken in je interieur.

Een design interieur gaat een stapje verder dan de moderne woonstijl. Het is heel strak en rustig, maar valt vooral op vanwege de bijzondere vormgeving van meubels. Zo breng je een heel persoonlijke noot aan in een minimalistisch interieur! Met deze tips creëer jij ook een echte design look in huis:

Soms raak je uitgekeken op een meubelstuk en ben je toe aan iets nieuws. Ga dan niet meteen de winkel in om een nieuw product aan te schaffen, maar kijk ook eens naar de andere mogelijkheden. Het is namelijk beter om zo lang mogelijk gebruik te maken van je huidige meubels. Dit kun je doen door het item een opknapbeurt te geven. Er zijn verschillende manieren om je oude tafel, stoel of kast helemaal te pimpen. Dit is vaak ook nog eens een leuke creatieve klus!

Psssst.... we hebben nu wel een hele fijne actie voor je in petto. In samenwerking met Cafedeco, de online plek waar je álles over meubels vindt, mogen we een shoptegoed weggeven van maar liefst 250 euro, te besteden in een webshop naar keuze! Ben jij al tijden op zoek naar nieuwe meubels of wil je je kamer eens flink pimpen met hippe woonaccessoires? Pak dan nu je kans en doe mee met deze geweldige winactie.

Heb je er wel eens over nagedacht wat eetkamerstoelen eigenlijk doen voor je interieur? Hoe belangrijk hun rol is in jouw huis? Kijk eens met een kritisch oog naar jouw eigen eetkamerstoelen. Misschien is het tijd voor nieuwe; en dan ontdek je pas écht hoeveel eetkamerstoelen betekenen voor jouw woongenot. 

Heerlijk, een huis inrichten precies zoals jij dat wil. Maar… hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar? In de praktijk is het nog knap lastig om je woning zoveel sfeer en stijl uit te laten stralen als je voor ogen hebt. Zeker als alles ook nog functioneel moet zijn. Zucht. Maar… heb je wel eens gehoord van woninginrichting aan huis?

De eettafel vormt het decor voor gezellige maaltijden, spelletjes en gesprekken. Maar je geniet pas echt van deze momenten met fijne eetkamerstoelen aan tafel, die natuurlijk ook perfect in je interieur passen! Wij vertellen je waar je op moet letten bij het kopen van eetkamerstoelen.