1761
Meubels
Gepubliceerd: 28-06-2017 Laatste update: 15-09-2023

Online bestellen kan best spannend zijn, helemaal als het gaat om meubels. Daarom heeft Sofacompany begin dit jaar midden in hartje Rotterdam op de Coolsingel een showroom geopend. Hier kun je Deense pronkstukken uit de online catalogus van Sofacompany met eigen ogen bewonderen en fysiek aanschouwen. Kom zelf testen in Rotterdam of in één van de andere showrooms - Arnhem & Antwerpen - hoe bijvoorbeeld die prachtige 3-zitsbank Astha zit. Deze familiebank heeft een strak design, maar de prachtige velours kussens zorgen voor een zachte touch en heerlijk zitcomfort. De metalen pootjes geven de bank een ruimtelijk effect. Laat je overtuigen en kom net als ik ook proefzitten in showroom Rotterdam!      

Velourstrend
Hoewel Sofacompany ook alle stofstalen online heeft staan blijft het lastig om een realistische impressie te krijgen. In de showrooms van Sofacompany zijn alle verschillende stoffen dan ook aanwezig, waaronder velours. Velours is de huidige trend in interieurland. Koninklijk diepblauw, okergeel, donkergroen, donkergrijs, taupe kleuren, lichtblauw en trendy cognac - Zomaar een paar velours stoffen die Sofacompany al een tijdje in de collectie heeft. Sinds kort zijn er ook nog nieuwe kleuren toegevoegd aan de velours stoffencollectie. Zo is de sexy 'Harry' in prachtig lichtroze velours verkrijgbaar en 'Allie' in fantastisch 'Plum', een mysterieus en warm wijnrood! En er zullen nog meer kleuren bij komen….

Vernieuwde tool voor “Uw eigen ontwerp”
Ga je er toch voor om thuis jouw unieke bank samen te stellen? Dat kan je natuurlijk gratis stofstalen bestellen, van bijvoorbeeld jouw favoriete velours stoffen. Maar met de nieuwe “eigen ontwerp” tool van Sofacompany wordt het online nog makkelijker. Kies je favoriete model en stof en de nieuwe tool geeft je direct een zeer realistisch beeld van hoe jouw unieke bank eruitziet. Kies bijvoorbeeld voor mijn net bestelde bank: de Herman 3-zitsbank in Velours Shadow Blue met Stained Walnut pootjes. Prachtig toch?

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide