5516
Meubelen van Pode
Gepubliceerd: 02-10-2017

Nog maar een half jaar geleden besloot het Nederlandse interieurmerk Pode om internationaal te gaan. Nu volgt opnieuw een grote stap: het designlabel breidt haar collectie sterk uit. Met een nieuwe bankenserie, kleurrijke kussens en karpetten en een uitgebreid assortiment eetkamertafels en –stoelen. De artdirectors, Claire en Roderick Vos, noemen het een logische stap om te komen tot “een complete lifestylebrand, waar de consument ook echt iets te kiezen heeft”.

Compleet interieur
Studio Roderick Vos is verantwoordelijk voor de creatieve strategie van het jonge Nederlandse merk. Roderick: ‘Na de herpositionering vorig jaar heeft ons merk echt vleugels gekregen. Eerst alleen in Nederland en recent ook internationaal. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om de collectie een stevige extra “boost” te geven. Samen met de mensen van Pode, de ontwikkelaars en internationale designers waarmee we samenwerken, hebben we de bestaande lifestylecollectie verder uitgebreid. Met eigen ontwerpen van Claire en mijzelf, en ontwerpers als Pascal Bosetti (fauteuil Nihan), Kranen/Gille (stoel Crude) en Stephan Veit (tafeltje Tripod). Het is onze taak om de mooiste designs te selecteren en dit zijn stuk voor stuk producten die geweldig goed bij elkaar passen. En waarmee je dus een compleet interieur creëert, inclusief karpetten, kussens, tafeltjes en een eetkamer.’

Pode-Melloo.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Melloo, Nihan en Tokai
Een opvallende nieuwkomer is het bankenprogramma Melloo (Roderick Vos). Een heel omvangrijk en compleet banken- en aanbouwprogramma, waarmee je elke denkbare opstelling creëert en je de compositie van je interieur meer dan ooit in eigen hand hebt. Met stevige biezen en een herkenbare ronde zachtheid die veel ontwerpen van Roderick Vos hun uitnodigende karakter geven. Vakkundig afgewerkt en voorzien van een geweldig comfort.

De fauteuil Nihan laat zien hoe slim Claire en Roderick de collectie tot een geheel smeden: het strakke ontwerp van Pascal Bosetti is direct afgeleid van de eetkamerstoel Tokai. Met dezelfde houten schelp aan de buitenzijde en een zachte bekleding aan de binnenkant. Dat maakt combineren heel eenvoudig, maar natuurlijk niet verplicht.

Pode-Fynch.jpg

De eetkamer in jouw lifestyle
Lifestyle houdt niet op bij de woonkamer. Daarom heeft Pode ook een ruime eetkamercollectie. Naast de genoemde Tokai-stoel, is er nu de Crude. Door z’n ongepolijste houten omtrekken doet hij in de verte denken aan een ouderwetse keukenstoel, maar dan natuurlijk helemaal eigentijds. De tafel Fynch (Roderick Vos) combineert een houten blad en een industrieel stalen onderstel. In verschillende maten en afwerkingen, voor heel toffe combinaties.

Pode-plaid.jpg

Kussens en karpetten
Voor de zachte “touch” in de collectie zorgt Claire Vos. Zij ontwierp een aantal accessoires die elegantie en warmte aanbrengen en zorgen voor een gebalanceerde inrichting. Het karpet Mackay, in twee maten met een patroon dat is geïnspireerd op de Schotse Argyle tartan. Het royale plof-kussen Puff is leverbaar in zeven kleuren en laat je lekker nestelen. Tot slot is er het comfortabele plaid Romboo (drie kleurvarianten): lekker eigenwijs, met een patroon dat in elke hoek net weer even anders is.

De nieuwe Pode modellen zijn vanaf november 2017 verkrijgbaar in de winkel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide