1333
Atelier N/7
Gepubliceerd: 11-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Met Atelier N/7 tekent Vincent Sheppard voor een derde collectie. Waar het merk ‘Vincent Sheppard’ focust op de gekende meubelen in Lloyd Loom en ‘Vincent’s Garden’ op de buitenmeubelen in weerbestendig materiaal, wordt ‘Atelier N/7’ het creatieve lab waar ambacht en design samenkomen.

CEO Coralie Claeys: “De bedoeling achter Atelier N/7 is eenvoudig: creatievelingen – al dan niet meubeldesigners – kunnen aan de slag met natuurlijke materialen die dan verder bewerkt en verfijnd worden door onze vakmensen. Zij kennen niet alleen de kneepjes van geweven papier maar zijn ook vertrouwd met rotan, hout, bamboe en andere natuurmaterialen. In onze ateliers in België en Java werken 380 ervaren ambachtslui, het idee voor de opstart van Atelier N/7 leek dan ook evident.”Nieuw: Birgit, Teo, Dan & Evelyn
De collectie voor Atelier N/7 is in volle ontwikkeling en zal enerzijds bestaan uit een reeks designklassiekers, eigentijds geherinterpreteerd, en anderzijds uit nieuwe ontwerpen van Belgische en internationale vormgevers. Claeys: “Atelier N/7 zal constant evolueren en groeien, maar altijd balanceren op een scherpe lijn tussen ambacht en het gebruik van natuurlijke materialen met een duidelijke, eerlijke en hedendaagse designsignatuur.”

Op INTERIEUR 2014 laten Teo, Dan, Birgit en Evelyn een glimp van Atelier N/7 zien. De stoelen knipogen naar de zitmeubelen uit grootmoeders tijd, maar lijken opnieuw uitgevonden met hun uitgepuurde look. Hiermee maken ze zonder meer een designstatement in huis. De afmetingen zijn mooi in verhouding en helemaal afgestemd op het zitcomfort.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide