1393
Kies voor meubels die niet te veel ruimte innemen
Gepubliceerd: 15-07-2022

Struggle jij al een tijd met de indeling van je huis? En komt dit vanwege de kleine ruimte die je tot je beschikking hebt? Dan is het goed om te kiezen voor meubels die niet veel ruimte innemen. Zo kun je alle essentiële meubels in huis halen en alle ruimte benutten. Wil jij weten hoe je dit het beste kunt doen? Of heb je op zoek naar aanvullende tips? Dat komt dan goed uit, want in dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Een staand tv-meubel 

Door het kiezen van een goed tv-meubel kun je al heel wat ruimte besparen. Als je voor een meubel kiest waar je ook ruimte hebt om andere zaken op te bergen, dan hoef je dus niet veel extra kasten komen voor het opslaan van spullen. Denk maar aan boeken, tijdschriften of andere artikelen die je snel wilt kunnen opbergen. Let hier wel bij op dat de kast zo goed mogelijk in de ruimte past. Niet alleen qua formaat, maar ook qua kleur. Het is namelijk belangrijk dat jouw tv-kast ook goed aansluit bij de andere meubels in je interieur zodat het allemaal een geheel is. Als je echter voor een staand meubel kiest, dan zal dit wat extra ruimte in beslag nemen. Gelukkig kun je dit compenseren door de andere meubels in de ruimte in een redelijk formaat uit te kiezen. En geen zorgen! een staand tv-meubel is zeker geen nadeel. Het is een statement stuk wat je mooi kunt decoreren met je televisie, beeldjes, kaarsen of leuke fotolijsten. 

Een zwevend tv-meubel 

Als je echt ruimte wilt besparen, dan kun je het beste kiezen voor een zwevend tv-meubel. Deze meubels zijn super ideaal voor kleine ruimte, ze hebben een strakke en moderne look. Dit meubel geeft je woonkamer meteen een andere sfeer. Het fijne aan dit meubel is dat je het in verschillende maten kunt kopen. Het enige waar je rekening mee kunt houden is of jouw wand een zwevend tv-meubel kan dragen. Het zou zonde zijn als je dit meubel aanschaf en je het niet kunt gebruiken. 

WIN-VLOERKLEED.png

Kortom, kun je met een tv-meubel veel ruimte besparen als er genoeg in kunt opslaan. Het is belangrijk dat je dan voor een meubel kiest wat meteen bij het interieur past. Je kunt kiezen uit een staand- of zwevend tv-meubel. Beide meubels hebben voor en nadelen. Welke je kiest hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide