1207
Aaibare commode

In onze snel draaiende maatschappij staat het eigen interieur centraal als comfortabele rustplek. Een plek om even tot bezinning te komen, een plek om thuis te zijn. Waarom bijvoorbeeld de hal geen aaibaarheids factor geven moet Versmissen hebben gedacht bij het ontwikkelen van de nieuwe Velvet lijn, gemaakt als blikvanger voor het interieur.

Enkel de aanblik doet al verwarmen, een klassieke uitstraling die tegelijk aandrang geeft tot aanraken. Dit door een ingewikkeld en door Versmissen geperfectioneerd proces dat Flocken heet. Hierdoor hebben deze stijlvolle commodes namelijk letterlijk een aaibaarheidsfactor gekregen. De toplaag van de houten opbergers voelt aan als fluweel. Een van de modellen is eigenwijs met bol buikje. Gemaakt van de beste kwaliteit waardoor dit buikkastje niet alleen een hebbeding bij uitstek is, maar tevens een gedegen investering.

Vele minuscule haartjes tezamen toveren de minicommode om tot knuffelkast met uitnodigende lades. Niet enkel het oog wordt gestreeld maar ook de kast. Niemand kan het nalaten even snel en steels het oppervlak te aaien. Doordat er niet gekozen is voor echt fluweel maar hoogwaardige kunststofvezels heeft de commode ook een lange levensduur..

Verkrijgbaar in de kleuren paars, zwart, fuchsia, rood, grijs, cola en turkoois is er voor ieder interieur een velvet. Leuk zijn ook de spiegels die deze zelfde techniek hebben ondergaan. Zo wordt iedere gang of kinderkamer een ware streling voor oog en hand.Naast dit trendy hoogstandje en pure noviteit heeft Versmissen nog meer commodenieuws. Wat te denken van een commode in zilver of goud. Niet met stof overtrokken maar handmatig beplakt met blaadjes bladgoud en bladzilver. Handgeverfde kunstcommodes vol vrolijke kleurtjes, behangprint, strepen of roze. Geschikt voor het hele huis. Zon unieke commode is een interieurstuk voor het leven.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners