1442
slaapkameer

"Enjoy!" luidt de aansporing die ook aan het concept van ACREA ten grondslag ligt. Materialen, uitvoeringen en kleuren, waarmee wij onszelf verwennen. Pure vormen, die materialen de ruimte bieden hun karakter te ontplooien en die ambachtelijkheid niet overschaduwen maar zich daarentegen discreet terughouden.

ACREA is een gemakkelijk te plannen programma voor solitaire slaapkamers, waarvan de uitstraling vooral bepaald wordt door ambachtelijke, in reliëf verwerkte fronten. De horizontale structuur ervan benadrukt op levendige wijze de nerftekening van het hout, verleent het een dieptewerking en bewerkstelligt op het meubeloppervlak een aangenaam spel van licht en schaduwen.

Een natuurlijkheid die onze zintuigen opnieuw aanspreekt, die uitnodigt met de hand over het materiaal en de structuur te gaan.

Kleerkasten
Behalve de klassieke draaideurkasten volgens het eindeloze aanbouwprincipe worden in het programma ook schuifdeurkasten aangeboden, waarin een verlichte glaskubus geïntegreerd kan worden - een interessant accent en tegelijkertijd een plek voor mooie pronkstukken.Kastfronten zijn er in cassetteoptiek, in reliëfuitvoering of van aan de binnenkant gelakt glas resp. van bronskleurig spiegelglas. Regels aan de zijkanten en een 38 mm dikke kaplijst doen aan een passe-partout denken.

Bedden
De bedden in comfortabele hoogte zijn met een laag of hoog voeteneind leverbaar. Het hoge voetbord is evenals het hoofdbord voorzien van een leren applicatie. Door de paneelconstructie van het hoofdbord kunnen de zijkanten verlengd en eventueel worden voorzien van hangende nachtkastjes, boekenplankjes, glazen leggers, glaskubussen en sfeerverlichting

Het raamwerk van het voeteneind is massief - herkenbaar aan de ambachtelijke, getande verbindingen.

Bijmeubelen
Klassieke nachtkastjes - hangend of staand - commodes, hangelementen met inzet van glas, wandpanelen met houten boekenplank of glazen legger completeren de mogelijkheden voor een met ACREA in te richten slaapkamer.


Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners