3451
Handig: woninginrichting aan huis!
Gepubliceerd: 18-04-2019 Laatste update: 08-06-2023

Heerlijk, een huis inrichten precies zoals jij dat wil. Maar… hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar? In de praktijk is het nog knap lastig om je woning zoveel sfeer en stijl uit te laten stralen als je voor ogen hebt. Zeker als alles ook nog functioneel moet zijn. Zucht. Maar… heb je wel eens gehoord van woninginrichting aan huis?

Het gemak van thuis combineren
Je kunt natuurlijk advies vragen in een woonwinkel, of je online laten inspireren door plaatjes en informatie. Maar hoe weet je nu dat die gordijnen of houten jaloezieën ook in jouw huis mooi staan? En bovendien een praktische keuze zijn?
Ervaar het gemak van thuis combineren en kies voor woninginrichting aan huis! Elk huis heeft immers een andere lichtinval, kleurgebruik, stijl. Zelfs al voordat je er gaat wonen; maar ook jouw interieurwensen spelen natuurlijk een grote rol. Daarom is het erg prettig als adviseurs bij jou thuis komen kijken en helpen beoordelen welke raamdecoratie of welk type vloer een mooie keuze is!

Mobiele wooninrichting
Een specialist op dit gebied is Bemelen mobiele woninginrichting. Bemelen woninginrichting geeft al meer dan 30 jaar in heel Limburg advies aan huis met betrekking tot woninginrichting. Gordijnen, zonwering, raamdecoratie, vloeren, karpetten, horren, insectenwering: de specialisten van Bemelen komen graag bij jou thuis om je hierover te adviseren! Met behulp van stalen en foto's kun je in alle rust een keuze maken. Zo weet je zeker dat je nieuwe vouwgordijnen of juist waveplooi gordijnen perfect passen in jouw woonkamer. Qua stijl, kleur, functionaliteit én maat: want Bemelen meet jouw raam of vloer op, en monteert zelf de producten voor het beste eindresultaat.

inspiratiebrochures1.png

Adviespunten
Het is heerlijk om te mogen nadenken over de inrichting van je nieuwe huis, of het herinrichten van de woonkamer die je inmiddels wel kunt dromen. Maar in de praktijk valt dit nog niet mee: er is veel te veel keuze, en hoe vind je nu de beste oplossing voor dat bijzondere raam in de keuken? Mobiele wooninrichting kan dan echt een uitkomst zijn. Je maakt gemakkelijk online een afspraak op de website van Bemelen woninginrichting, of breng een bezoekje aan een interieur adviespunt in Limburg voor meer informatie en inspiratie!

Bemelen Woninginrichting laat jou het gemak van thuis combineren ervaren, waarna je straks écht kunt genieten van jouw woning

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide