1277
Fatboy Djeksuns
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 19-06-2017

Maar liefst zes zwaargewichten versterken met trots het assortiment van Fatboy dit voorjaar! De djeksuns en de rockies zijn een aanvullingen op de al bestaande, comfortabele zitplekken; de fatboy originals en fatboy marimekkos.

Fatboy vereeuwigd Michael Jackson met: de djeksuns. Michael, LaToya en Janet worden getypeerd door de beroemde veranderende huid van Michael. De oranje, roze of groene gloed wordt zichtbaar wanneer de djeksuns in gebruik worden genomen, doordat de stof uitrekt. Daarnaast blijft de favoriete zithouding, in tegenstelling tot de populaire fatboy originals, in de djeksuns staan.

In tegenstelling tot de djeksuns gooien de rockies niet snel de handdoek in de ring. Joe, George en Cassius zijn dan wel zijde zacht, maar ook oersterk. Deze bijzondere eigenschap van de stof komt door de drie fasenbehandeling, allereerst wordt de stof geverfd, vervolgens geborsteld voor de robuuste uitstraling, in de laatste fase wordt de stof gewassen waardoor het zijn zachte finish krijgt.

inspiratiebrochures1.png

Fatboy heeft een geheel unieke levensstijl waar alle producten op aangepast worden; sympathiek, open, humoristisch, tolerant en ontspannen. Met een beetje stijl, hardnekkigheid en zelfbewustzijn komt iedereen tot een echte Fatboy-ervaring.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide