7466
Eric Kuster Custom made

Interior designer Eric Kuster (1966) is dé glamourdesigner van dit moment. Eric is verantwoordelijk voor het interieur van een groot aantal toonaangevende horeca-outlets, winkels en privé residences in binnen- en buitenland. De wereld van Eric Kuster is dynamisch, sexy, luxe en glamourous.

Zijn werk is een subtiele mix van de top van de trendy markt en het glamoursegment. Eric Kuster is regelmatig te zien als designdeskundige in diverse Nederlandse TV programmas en heeft hij zijn eigen column in de Beaumonde, het grootste glossy magazine van Nederland.

Kuster Custom Made
Het portfolio van Eric is indrukwekkend. Hij richt zich op de top van de markt, en behalve grote privé residences in Nederland, worden er villas en zakelijke projecten ingericht in de rest de wereld. Zo werden er projecten gerealiseerd in Marbella (diverse villas en penthouses), Barcelona (villas van bekende soccer players Frank Rijkaard en Ronald Koeman), Ibiza, Portugal, Bali en het New York Loft van de R&B sterren NAS en Kelis. Het meest recente buitenlandse project is de restyling van het voetbalstadion van FC Barcelona. Tevens is Eric verantwoordelijk voor het ontwerp van bekende clubs als Jimmy Woo (most trendy club in Amsterdam), Suzy Wong, bar ARC, en restaurant club MUSK in Hilversum (most trendy hotspot in Holland volgens glossy cosmopolitan ). De stijl, sfeer en luxe van zijn interieurs passen bij zowel het trendy segment als het glamour, upperclass en topsegment van de markt. Dit, in combinatie met zijn sympathieke veelzijdige persoonlijkheid, maakt hem tot een van de meest gewilde designers van het moment.

Showroom
In 2007 betrekt Eric Kuster een jaren 50 Villa in het exclusieve Crailo (vlak bij Laren). De villa wordt volledig ingericht als meest exclusieve showroom van Nederland waar Erics topklanten met alle egards en in een absolute privacy worden ontvangen en zelfs kunnen overnachten.

Eigen meubel- en stoffenlijn
Eric heeft een duidelijk beeld van wat hij mist in de markt en voert daarom zijn eigen meubel en stoffen lijn. De collecties bestaande uit, luxe meubels, stoffen en speelse accecoirres, kenmerkt zich door de drie aldoor terugkerende woorden luxe, glamour en sexiness . Met in zijn bankencollectie namen als Sofa Mercer, Sofa Delano, Sofa Raffles en Sofa Hilton benadrukt Eric zijn voorliefde voor de internationale designhotels. De collectie wordt gelijktijdig in Rusland, Dubai en Nederland geïntroduceerd.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide