8303
Eric Kuster Custom made
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 09-11-2017

Interior designer Eric Kuster (1966) is dé glamourdesigner van dit moment. Eric is verantwoordelijk voor het interieur van een groot aantal toonaangevende horeca-outlets, winkels en privé residences in binnen- en buitenland. De wereld van Eric Kuster is dynamisch, sexy, luxe en glamourous.

Zijn werk is een subtiele mix van de top van de trendy markt en het glamoursegment. Eric Kuster is regelmatig te zien als designdeskundige in diverse Nederlandse TV programmas en heeft hij zijn eigen column in de Beaumonde, het grootste glossy magazine van Nederland.

Kuster Custom Made
Het portfolio van Eric is indrukwekkend. Hij richt zich op de top van de markt, en behalve grote privé residences in Nederland, worden er villas en zakelijke projecten ingericht in de rest de wereld. Zo werden er projecten gerealiseerd in Marbella (diverse villas en penthouses), Barcelona (villas van bekende soccer players Frank Rijkaard en Ronald Koeman), Ibiza, Portugal, Bali en het New York Loft van de R&B sterren NAS en Kelis. Het meest recente buitenlandse project is de restyling van het voetbalstadion van FC Barcelona. Tevens is Eric verantwoordelijk voor het ontwerp van bekende clubs als Jimmy Woo (most trendy club in Amsterdam), Suzy Wong, bar ARC, en restaurant club MUSK in Hilversum (most trendy hotspot in Holland volgens glossy cosmopolitan ). De stijl, sfeer en luxe van zijn interieurs passen bij zowel het trendy segment als het glamour, upperclass en topsegment van de markt. Dit, in combinatie met zijn sympathieke veelzijdige persoonlijkheid, maakt hem tot een van de meest gewilde designers van het moment.

Showroom
In 2007 betrekt Eric Kuster een jaren 50 Villa in het exclusieve Crailo (vlak bij Laren). De villa wordt volledig ingericht als meest exclusieve showroom van Nederland waar Erics topklanten met alle egards en in een absolute privacy worden ontvangen en zelfs kunnen overnachten.

Eigen meubel- en stoffenlijn
Eric heeft een duidelijk beeld van wat hij mist in de markt en voert daarom zijn eigen meubel en stoffen lijn. De collecties bestaande uit, luxe meubels, stoffen en speelse accecoirres, kenmerkt zich door de drie aldoor terugkerende woorden luxe, glamour en sexiness . Met in zijn bankencollectie namen als Sofa Mercer, Sofa Delano, Sofa Raffles en Sofa Hilton benadrukt Eric zijn voorliefde voor de internationale designhotels. De collectie wordt gelijktijdig in Rusland, Dubai en Nederland geïntroduceerd.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide