2512
De woonkamer opnieuw inrichten
Gepubliceerd: 20-12-2017 Laatste update: 08-05-2022

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Het is bijna 2018 en de meeste woningen zijn ondergedompeld in de gezellige kerstsfeer. Het is nog even lekker genieten maar voor je het weet is het weer tijd om de boom de deur uit te doen en alle versiersels weer voor een jaar op zolder te bergen. Tijd voor een grote schoonmaak en misschien wel voor een metamorfose van je interieur want hoe lekker is het om het jaar fris en fruitig te beginnen samen met een nieuw interieur.

En schrik niet, een nieuw interieur hoeft natuurlijk helemaal niet gelijk te betekenen dat je al je meubels ook maar de deur uit doet en naar de woonboulevard moet voor een compleet nieuwe inrichting. Soms geven een paar kleine wijzigingen al een groots effect!

Ben je niet vies van een beetje sjouwen? Waarom woon je in het nieuwe jaar niet een keertje andersom? Als jouw huis het toelaat wissel jouw woonkamer en eetkamer eens een keertje met elkaar om. Met dezelfde meubels woon je toch in een heel ander huis! En lukt het niet om de ruimtes zo rigoreus met elkaar te verwisselen dan zou je natuurlijk ook de bank gewoon eens een keer in een andere hoek kunnen zetten.

WIN-VLOERKLEED.png

Ben je nog helemaal dol op de setting van je interieur maar wil je toch wat nieuws? Wat dacht je van een nieuw vloerkleed. Misschien had je nog helemaal geen kleed in je woonkamer liggen of ben je uitgekeken op je huidige karpet... een nieuw kleed doet wonderen. In een contrasterende kleur of ton sur ton met de rest van je interieur. Neem maar eens een kijkje op Karpettenkelder.nl Hier vind je een ruim aanbod van karpetten in allerlei soorten, maten en kleuren.

Pak je het liever wat grootser aan in het nieuwe jaar en wil je je interieur inrichten helemaal volgens de woontrends van 2018? Leef je dan gerust uit op de website van Robuustetafels.nl. Hier vind je prachtige tafels, leren banken & fauteuils, eetkamerstoelen en stoere kasten. En zit jou gewenste kleur of maat er niet bij? Geen nood, alle meubels worden op verzoek helemaal naar jouw wens op maat gemaakt.

Wij krijgen al zin in het nieuwe jaar om ons interieur eens flink onderhanden te nemen... en jij?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide