2572
De voordelen van een hoekbank

De woonkamer wordt door vele Nederlanders gezien als de centrale ruimte in huis. Gezellig met het hele gezin op de bank de blockbuster van die avond kijken. Bijkletsen met familie en vrienden of gewoon even lekker uitrusten met een goed boek. De woonkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in het huis en de bank, een van de meest gebruikte meubelstukken.

 

Voor het hele gezin
Omdat de woonkamer zo’n veel gebruikte ruimte is komt een grote hoekbank er perfect tot zijn recht. De juiste hoekbank heeft ruimte voor het hele gezin en biedt bij visite de ideale oplossing. Een hoekbank geeft je nu eenmaal veel zit plek, zonder onpersoonlijk te worden.

Beschikbare ruimte
De hoekbank past in iedere ruimte. Bij een kleinere kamer geeft het inrichten met meerdere zitmeubels al snel een overvolle uitstraling. Een hoekbank daarentegen biedt eenzelfde zit aantal, maar ziet er een stuk rustiger uit. Ook voor een grote ruimte is een ruime hoekbank ideaal. In plaats van afzonderlijk zitten op verschillende meubels kun je gewoon met de hele familie op de grote hoekbank samenkomen. Een grote ruimte is gemakkelijk gevuld met een U-vormige hoekbank en biedt zit plaatsen voor het hele gezin – en nog genoeg ruimte voor een bak popcorn!

Stijlvol loungen
Je kan ze in alle soorten, maten en materialen verkrijgen. Of je nu voor een L-vormige hoekbank gaat of een U-vorm kiest om de ruimte te centreren. Een knalrode bank, een pimpelpaarse of misschien een fijne stof met een leuk printje. Je vindt gegarandeerd een hoekbank die helemaal bij de hedendaagse woontrends rondom de woonkamer past.

Multifunctioneel
Het voordeel van zo’n grote bank is het tal aan opties dat het biedt. Zo kun je met het hele gezin samen zijn en toch allemaal je eigen ding doen. In de ene hoek kan iemand rustig een boekje lezen terwijl aan de overkant gezellig een film gekeken wordt. Je kan lekker uitstrekken of juist samen warm onder een dekentje kruipen. Je kunt fijn samenkomen en toch je persoonlijke ruimte behouden. Daarbij zijn ze ook gemakkelijk om te toveren tot tijdelijk logeerbed voor onverwacht bezoek!

Camouflerend
Een hoekbank heeft de unieke mogelijkheid om geheel te camoufleren binnen de woonruimte. De bank smelt gemakkelijk samen met de rest van het interieur en staat eigenlijk nooit in de weg. Wat voor ruimte je ook hebt, je vindt gegarandeerd een bank die bij de opstelling van je woonkamer past.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners