1648
De eethoek
Gepubliceerd: 20-12-2012 Laatste update: 07-04-2022

Veel gezinnen beginnen de dag aan de eettafel. Ze zijn daar samen tijdens het avondeten en met een feestelijk diner. De eethoek nodigt mensen uit om samen te zitten en om echt even aandacht voor elkaar te hebben.

Aan tafel wordt gegeten, de krant gelezen of gewerkt. Misschien is het een tafel waar kinderen aan kunnen tekenen en knutselen, een echte leeftafel. Maar het kan ook zijn dat de tafel niet zo intensief gebruikt wordt en dat hij er vooral heel mooi uit moet zien. De stijl van de tafel hangt af van de ruimte waarin hij komt te staan: de keuken, een aparte eetkamer of een gezellige eethoek.

Ondanks de verschillende stijlen van de tafels, zijn de houten tafels met een natuurlijke uitstraling, onverminderd populair.
De juiste sfeer van de eethoek wordt extra geaccentueerd door je keuze voor de goede accessoires. Denk hierbij aan lampen, kussens, kaarsen of vazen.
De KWANTUM collectie biedt enorm veel mogelijkheden en talloze combinaties om het interieur de juiste look & feel te geven, waarbij neutrale tinten en landelijke accenten voor een verrassende en ontspannen sfeer zorgen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide