1265
De eethoek

Veel gezinnen beginnen de dag aan de eettafel. Ze zijn daar samen tijdens het avondeten en met een feestelijk diner. De eethoek nodigt mensen uit om samen te zitten en om echt even aandacht voor elkaar te hebben.

Aan tafel wordt gegeten, de krant gelezen of gewerkt. Misschien is het een tafel waar kinderen aan kunnen tekenen en knutselen, een echte leeftafel. Maar het kan ook zijn dat de tafel niet zo intensief gebruikt wordt en dat hij er vooral heel mooi uit moet zien. De stijl van de tafel hangt af van de ruimte waarin hij komt te staan: de keuken, een aparte eetkamer of een gezellige eethoek.

Ondanks de verschillende stijlen van de tafels, zijn de houten tafels met een natuurlijke uitstraling, onverminderd populair.
De juiste sfeer van de eethoek wordt extra geaccentueerd door je keuze voor de goede accessoires. Denk hierbij aan lampen, kussens, kaarsen of vazen.
De KWANTUM collectie biedt enorm veel mogelijkheden en talloze combinaties om het interieur de juiste look & feel te geven, waarbij neutrale tinten en landelijke accenten voor een verrassende en ontspannen sfeer zorgen.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners