1250
Color Your Living
Gepubliceerd: 27-02-2015 Laatste update: 07-05-2017

bert plantagie is een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle meubelen. Design en innovatie gaan hand in hand met kleur en kwaliteit. Elk jaar biedt de meubelbeurs in Keulen een internationaal platform waar de nieuwste ontwerpen worden voorgesteld: het sensationele Zuki stoeltje, eetkamerstoel Lodi, eettafel Bixx en de zitgroep Feline. De stand was een van de meest kleurrijke van de hele beurs. Logisch, want er werden maar liefst 18 nieuwe leerkleuren gepresenteerd, waaronder het trendy Copper Orange, Tealblauw en Mosterdgeel.

Ontwerp: David Fox
Het eigenzinnige kuipstoeltje Zuki was een van de blikvangers van de beurs en is inmiddels al bekroond met een internationale design-award van Design and Design. Er zijn twee uitvoeringen: de Zuki Z is een laag loungefauteuiltje op drie poten, die in dezelfde kleur gespoten kunnen worden als de leren of stoffen bekleding; naar keuze in uni of duo. De (eetkamer)stoel Zuki E staat een stukje hoger op haar frame met vier poten. De kuipjes zijn gevormd uit één stuk vormschuim; even strak als speels, even creatief als comfortabel. Poten RvS, lak of glans-chroom.

Lodi
Ontwerp: Stefan Steenkist

Huisontwerper Stefan Steenkist tekende voor de eetkamerstoel Lodi. Een comfortabele draaistoel op een 4-teens poot met (of zonder) mooi vormgegeven armleuningen. De speelse 'piping' geeft de Lodi extra cachet. Een stoel met heel veel stofferingsmogelijkheden; in uni, duo, ton-sûr-ton of juist twee contrasterende kleuren. De Lodi Wood is de uitvoering op houten pootjes; ook leverbaar met en zonder armen. Bixx
Ontwerp: Hans Daalder

De Lodi combineert perfect met dé beurshit van ontwerper Hans Daalder: de tafel Bixx. Deze stoere tafel stond op de beurs in een speciale uitvoering van maar liefst 5 meter lang; met noestig eiken, verjongd blad. Er is ook een elegant, ovaal model. Het stevige onderstel bestaat uit RvS poten die naar buiten lopen en een houten tussenbalk. De poten kunnen in elke gewenste RAL kleur worden geleverd, voor een meer persoonlijke touch.

Feline
Ontwerp: Hugo de Ruiter

De bekende ontwerper Hugo de Ruiter tekende voor bert plantagie de zitgroep Feline. Een collectie met ontzettend veel keuzemogelijkheden; zowel qua afmeting, opstelling als afwerking. Elke bank wordt samengesteld uit losse elementen; van een gewoon tot extra breed zitelement, van een chaise longue tot hoekbank. Speel vooral ook met verschillende stoffen en leerkleuren. Hugo de Ruiter ontwierp ook de Feline kast (alle RAL-kleuren).

Nóg meer kleur
bert plantagie toonde in Keulen maar liefst 18 nieuwe lederkleuren, waarvan Teal, Nude, Coral en Seagreen de grootste hits waren. Daarnaast is de stofcollectie uitgebreid van twee stofgroepen naar een brede range van verschillende stofgroepen met in totaal bijna 200 stoffen.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide