1516
10 jaar Basiclabel
Gepubliceerd: 01-09-2015 Laatste update: 07-05-2017

Hoera, Basiclabel bestaat in september 10 jaar! Al 10 jaar is Basiclabel onderscheidend en trendsettend op het gebied van interieur en lifestyle en verschijnen we regelmatig in de bekende woonbladen. Basiclabel is onderscheidend door de unieke Basiclabel woonsfeer die we in de winkels en online neerzetten. We hebben een grote liefde voor natuurlijke materialen zoals puur hout gecombineerd met metaal en mooie stoffen. Een perfecte basis voor ieder interieur. Basiclabel inspireert je om jouw huis sfeervol in te richten.

Met twee winkels in Hoorn en de webshop basiclabel.nl is Basiclabel de afgelopen 10 jaar flink gegroeid. Basiclabel.nl is mede door de inspirerende fotografie, een goed geselecteerd assortiment en de gebruiksvriendelijke webshop dè online woonwinkel van Nederland. Zowel de winkels als de webshop ademen de bekende woonsfeer van Basiclabel; stoer, basic en warm. Een beleving met de pure uitstraling waar Basiclabel voor staat. Basiclabel is blij met het 10 jarig jubileum! Om dit te vieren zijn we bezig met een upgrade van zowel de webshop als een van de vestigingen. To be continued...


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide