1403
10 jaar Basiclabel

Hoera, Basiclabel bestaat in september 10 jaar! Al 10 jaar is Basiclabel onderscheidend en trendsettend op het gebied van interieur en lifestyle en verschijnen we regelmatig in de bekende woonbladen. Basiclabel is onderscheidend door de unieke Basiclabel woonsfeer die we in de winkels en online neerzetten. We hebben een grote liefde voor natuurlijke materialen zoals puur hout gecombineerd met metaal en mooie stoffen. Een perfecte basis voor ieder interieur. Basiclabel inspireert je om jouw huis sfeervol in te richten.

Met twee winkels in Hoorn en de webshop basiclabel.nl is Basiclabel de afgelopen 10 jaar flink gegroeid. Basiclabel.nl is mede door de inspirerende fotografie, een goed geselecteerd assortiment en de gebruiksvriendelijke webshop dè online woonwinkel van Nederland. Zowel de winkels als de webshop ademen de bekende woonsfeer van Basiclabel; stoer, basic en warm. Een beleving met de pure uitstraling waar Basiclabel voor staat. Basiclabel is blij met het 10 jarig jubileum! Om dit te vieren zijn we bezig met een upgrade van zowel de webshop als een van de vestigingen. To be continued...


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners