Als je thuiskomt na een lange dag werken, als je eindelijk aan dat goede boek kunt beginnen of juist je ochtend begint met een goede kop koffie – dan doe je dat op het lekkerste plekje in huis. Dat is voor heel veel mensen de fauteuil! Zo’n lekker luie stoel zorgt ervoor dat jij je echt thuis voelt en dat jij je lekker kunt ontspannen. Maar een goede fauteuil heeft nog meer voordelen die aantonen hoe belangrijk deze stoel is in je interieur. Wij vertellen je er alles over in dit artikel!

Tv-meubels zijn te verkrijgen in allerlei verschillenden soorten en maten. Een zwart tv-meubel staat in ieder interieur goed. Zwarte meubels zijn niet vanzelfsprekend. Je hebt ze in allerlei verschillende vormen. Welke tv-meubel is nou echt een eyecatcher? We gaan een aantal soorten meubels bij langs om te kijken welk tv-meubel het beste past in jouw interieur.

Interieur trends komen en gaan door de jaren heen. Diverse trends zijn waar te nemen op het gebied van verschillende stijlen in en om het huis,gebaseerd op de tijdgeest, maar ook op bijvoorbeeld de seizoenen. Naast verschillende stijlen en veranderingen in kleurgebruik zien we ook verschillende meubelstukken hun intrede maken.

Exclusief voor Prominent ontwierp Mart Visser een geheel nieuwe collectie. De Nederlandse modeontwerper gaf de stoel van Prominent een complete restyling. Het resultaat is een unieke en stijlvolle serie van drie stoelen voorzien van rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke details. Deze exclusieve Mart Visser voor Prominent collectie is een weerspieging van de samenwerking. Stijlvol zoals het signatuur van Mart en comfortabel, dé kernwaarde van Prominent. Een perfecte mix van design en ultiem zitcomfort.

Het najaar is alweer in volle gang. En bij zo’n nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends! Vandaag gaan we het hebben over de leukste najaarstrends op het gebied van designmeubelen. Welke materialen zijn populair en welke vormen gaan we deze herfst massaal terugzien? Je leest het allemaal in dit artikel.

Je bent erover uit: voor in jouw woning wil je graag kuipstoelen. Voor het kopen van kuipstoelen kun je bij heel veel partijen terecht. Natuurlijk wil je wel graag kuipstoelen kopen die comfortabel zitten, er trendy uitzien en zijn gemaakt van de beste kwaliteit.

Wil je je woning inrichten met het mooiste steigerhout, ga dan naar VanLonden.com. Dit bedrijf kan alles met dit stoere, robuuste en veelzijdige bouwmateriaal. Of het nu gaat om hoekbanken, eettafels, kledingkasten of complete speelmeubelen. Belangrijke specialiteit is het maken van steigerhouten kinderbedden. Allemaal op maat gemaakt, in de eigen werkplaats, door ervaren ambachtslui. Doe nu inspiratie op en bekijk de website!

Yes, het is tijd om een nieuw bankstel uit te zoeken! Maar… hoe pak je dat aan? Een bank drukt een grote stempel op je interieur. Ook moet de bank qua zitcomfort bij jouw wensen passen, en natuurlijk lang mee gaan: een nieuwe bank is altijd een investering. Om je op weg te helpen maakten wij voor jou dit stappenplan!