Gepubliceerd: 31-01-2017 00:00
2117
Tafelpoten

Al sinds de jaren 50 is dit iconische design enorm populair. Het zijn mooie poten met een slank maar stoere stijl. De kenmerkende vorm is ontworpen door Amerikaan Henry P. Glass en is sinds dient ongewijzigd gebleven. Door de poten aan de onderkant een ronde vorm te geven en te plaatsen in een driehoek ontstaat er een onverwoestbare sterke poot.

Zelf aan de slag met haarspeld tafelpoten
Met haarspeld tafelpoten maak je eenvoudig zelf een tafel of bureau of verander je tafel zo in een echte eyecatcher. Wanneer je de poten onder je tafel gaat vastzetten zorg er dan voor dat de bovenklant van je blad op een zachte ondergrond licht zodat deze niet kan beschadigen. Kijk goed waar je de tafelpoten wilt plaatsen en zet ze met houtschroeven vast aan je tafelblad

Opzoek naar voorbeelden hoe je de hairpin legs kunt gebruiken? Neem een kijkje op onze Pinterest pagina.

Waar moet je op letten bij het kopen van haarspeld tafelpoten?
Een tafelblad of bureau is niet licht en je wilt er waarschijnlijk ook lang gebruik van maken. De hairpin tafelpoten moeten daarom genoeg gewicht kunnen dragen. De haarspeld tafelpoten van ilovemyinterior kunnen een gewicht aan van zo’n 160kg, genoeg om je tafelblad en jou erbij te kunnen dragen. De poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afgewerkt met een sterke poedercoating om de poten te beschermen. Zit je gewenste kleur er niet tussen? Kies van voor de staal versie en geef je tafelpoten zelf de gewenste kleur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide