5372
Kleurentrend: Jungle vibes

De trend van groen in huis in de vorm van planten en grote bladeren op het behang is nog lang niet voorbij. Ons huis lijkt een hortus en appelleert aan de jungle. Tropisch en eclectisch. Groen geluk in verschillende tonen, helder en pastel, mat en fel. Nieuw is de invloed van geel en de aardse tonen van Noord Afrika of misschien wel de kruidige kleuren van de specerijen uit de Souk. Qua meubels en accessoires kom je zowel moderne als industriële inrichtingen tegen. Of zelfs een mix daarvan.

Bordeaux en paars: de nieuwe rijke interieurkleuren
In dit heldere, frisse interieur van Jungle Vibes komen de trendkleuren blauw en lichtgroen samen in een subtiel spel. Interieur keywords zijn industrieel, planten en groen geluk in verschillende tonen. In de vitrinekast verschillende items in diverse blauwe en groene trendkleuren, compleet gemaakt met de vilten kussens en de fluweelblauwe stoel.

Het hortus gevoel in accessoires
De botanische trend is nog lang niet voorbij, planten-en bladmotieven komen we overal tegen, hier diverse kussens met bladeren prints in verschillende groen- en natuurtinten. Voor de handige schilder: geef de achterzijde van een groot linnendoek ieder seizoen een andere kleur en gebruik deze als achtergrond. De vitrinekast is rommelig geschilderd, de rotanstoel is dik gekwast in de Wijzonol Mat Muurverf.

hendersmagazinebanner.png

kleurentrends-jungle-vibes-002.jpg

Stilleven in blauw-groen pastellen
Stilleven in blauw-groenen, de trendcombinatie in de botanische trend. De 50-ties rotanstoel is behandeld met matte lichtgroene Wijzonol Mat Muurverf (TC17026) tegen een lichtblauwe achtergrond: TC17025.

kleurentrends-jungle-vibes-003.jpg

Jungle gevoel in optima forma
De donkere variant van Jungle Vibes heeft een olijfgroene achterwand in 2 tonen. Natuurlijke materialen zoals rotan en kurk onderstrepen het jungle-gevoel, evenals tropische dessins, zoals hier van het kussen.

kleurentrends-jungle-vibes-004.jpg

Etnische invloeden in een groene basis
Groen in allerlei varianten combineren, is heel erg nu. Olijfgroen, flessengroen en army groen samen met de aardetonen van de accessoires. Het levert een tropisch en eclectisch interieur op.

kleurentrends-jungle-vibes-005.jpg

Tropisch gevoel
Rotan in de hoofdrol, voor de stoel en het schaaltje. Het plantentafeltje is grof geverfd in een flessengroene kleur (TC17027) met Wijzonol Mat Muurverf. Door het rood en oranje van het kussen en schaaltje wordt het geheel warm en toegankelijk.

kleurentrends-jungle-vibes-006.jpg

Jungle Vibes stilleven
De combinatie van diverse groentinten is onuitputtelijk, en zeer gewild bij het grote publiek. De vaas voegt hier de eclectische noot toe. 1 Wijzonol Semppel kleurtesterzakje in de kleur TC17027 is voldoende voor het schilderen van deze plantentafel.

hendersmagazinebanner.png

kleurentrends-jungle-vibes-007.jpg

Bron: Wijzonol
Lees ook: Kleurentrend Roze Petrol

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners