3218
Farrow and Ball kleuren 2016
Gepubliceerd: 28-01-2016 Laatste update: 07-05-2017

De ambachtelijke verf- en behangfabrikant Farrow & Ball bestaat dit jaar zeventig jaar en viert dit met de launch van negen verleidelijke nieuwe kleuren. Van zachte neutralen en bescheiden pasteltinten tot opvallende heldere kleuren en diepe, donkere nuances. Deze nieuwe aanwinsten sluiten naadloos aan op de bestaande kleurgroepen en voegen enkele nieuwe accenten toe aan het iconische kleurenpalet.

Een klein team van Farrow & Ball ambachtslieden heeft zich de afgelopen drie jaar toegelegd op de ontwikkeling van deze nieuwe tinten. De nieuwe, met zorg gekozen kleuren geven de Farrow & Ball kleurenkaart een karakteristieke, tijdloze uitstraling en vervangen negen bestaande tinten zodat het 132 kleuren tellende assortiment behouden blijft.

De nieuwe kleuren ontlenen hun oorsprong aan de oude archieven en zijn een ode aan de karakteristieke Farrow & Ball look, met name de nieuwe getinte witnuances en de gedempte groenbruine tinten. Van de luchtige tint Peignoir tot de traditioneel Britse kleur Cromarty, iedere kleur draagt een intrigerende naam waarachter een uniek verhaal schuilgaat, een traditie die Farrow & Ball door de jaren heen in ere heeft gehouden.

De negen nieuwe kleuren, een passende ode aan de diepgewortelde geschiedenis van het bedrijf, zijn op dezelfde wijze vervaardigd als alle Farrow & Ball verfproducten, met uitsluitend de beste ingrediënten en volgens eeuwenoude methoden. De nieuwe aanvullingen zijn, net als alle andere Farrow & Ball kleuren, verkrijgbaar in een volledig assortiment met zowel moderne als traditionele finishes voor binnen- en buitenshuis.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide