697
Laat je huis glanzen met Little Greene's 'Intelligent'-verven
Gepubliceerd: 24-07-2023

Stel je een huis voor dat barst van de levensvreugde, energie en gezelligheid. Een plek die bestand is tegen de charmante chaos van het dagelijkse gezinsleven. En stel je dan voor dat deze dynamische omgeving beschermd wordt door verf die net zo levendig, duurzaam en milieuvriendelijk is als de activiteiten die zich daarbinnen afspelen. Dat is precies wat Little Greene's 'Intelligent'-verfafwerkingen je bieden.

Deze slimme en duurzame verfsoorten zijn met zorg samengesteld om diepe, levendige kleuren en een langdurige afwerking te leveren, zonder het gebruik van schadelijke stoffen. Met andere woorden, ze zijn veilig voor jou, je familie, en onze planeet!

Ontmoet de Sterren van Little Greene's Collectie

Van de dromerige, krijtachtige ‘Absolute Matt Emulsion’, tot de krachtige en wasbare ‘Intelligent Matt Emulsion’. Of wat dacht je van de ongelooflijk robuuste ‘Intelligent Eggshell’, de glanzende ‘Intelligent Gloss’, de multifunctionele ‘Intelligent ASP’, de verfijnde ‘Intelligent Satinwood’, en de sneldrogende ‘Intelligent Floor Paint’? Allemaal hebben ze het EN 71-3:2019 certificaat, ook wel bekend als de 'Toy Paint Regulations', wat garandeert dat deze verfsoorten vrij zijn van gevaarlijke en giftige ingrediënten. Je kunt ze dus veilig gebruiken voor muren, houtwerk, vloeren, en zelfs kinderbedjes en houten speelgoed.

inspiratiebrochures1.png

Duurzaam, Praktisch en Zuinig: De Voordelen van 'Intelligent'-afwerkingen

Deze ‘Intelligent’-afwerkingen zijn zo krachtig dat ze vijftien keer sterker zijn dan gewone huisverven. Ze hebben een ongelooflijke kleurdiepte, zijn duurzaam en praktisch, en je hebt minder lagen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Hierdoor moet je minder vaak schilderen, wat ook je portemonnee ten goede komt.

De 'Intelligent'-verven van Little Greene, rijk aan pigment, zijn ideaal voor muren, plafonds, houtwerk en metaalwerk, inclusief radiatoren. Ze zijn beschikbaar in elke kleur van de regenboog, zodat je je favoriete tinten kunt kiezen en toch weet dat ze veilig zijn voor zowel kinderen als huisdieren.

Bovendien zijn deze slimme verfafwerkingen eenvoudig schoon te maken met een warm sopje en een pluisvrije doek of spons, zonder vlekken achter te laten. Ze zijn makkelijk aan te brengen, geurarm, en drogen snel. Zo kun je ongestoord van het gezinsleven blijven genieten, terwijl je kamers transformeert. Aangezien de verf op waterbasis is, kun je de kwasten eenvoudig met water schoonmaken. En omdat ze geen VOS (Vluchtige Organische Stoffen) bevatten, zijn ze ook vriendelijk voor het milieu.

Een Regenboog van Kleuren: 'Intelligent'-verven voor elk Oppervlak

In het kort, hier is de line-up van Little Greene's 'Intelligent'-afwerkingen:

Absolute Matt Emulsion (3% glans): voor een onweerstaanbare, krijtachtige, matte finish op je muren en plafonds.

Intelligent Matt Emulsion (5% glans): deze matte, slijtvaste, sneldrogende en wasbare afwerking is perfect voor ruimtes waar veel gebeurt, zoals gangen, trappen, keukens en kinderkamers.

Intelligent Eggshell (15% glans): een sneldrogende, slijtvaste, laagglans afwerking voor binnenhoutwerk en/of muren waar condensatie kan ontstaan.

Intelligent Satinwood (35% glans): deze duurzame, onderhoudsvriendelijke zijdeglansafwerking is perfect voor al het binnenhoutwerk, zoals schrijnwerk, plinten, deuren en kozijnen, keukenkastjes en houten meubelen.

Intelligent Gloss (80% glans): ga voor deze sterke en duurzame hoogglansverf als je extra contrast wilt met een glanzende afwerking.

Intelligent Floor Paint (35% glans): deze revolutionaire, sneldrogende vloerverf is speciaal ontworpen voor houten en betonnen vloeren. Ze is geurarm, droogt binnen vier uur en is uiterst duurzaam en makkelijk te reinigen.

Intelligent ASP (All Surface Primer): een primer die werkt op alle soorten hout, metaal en de meeste bouwplastics, inclusief vinyl kozijnen en deuren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide