2478
Kleurentrend Sunny tangerine
Gepubliceerd: 19-11-2014 Laatste update: 07-05-2017

Warme sprankelende zonnige kleuren kenmerken deze trend. Met dit kleurenpalet maak je voor altijd een zonnige sfeer in je huis. Zelfs als het buiten guur en donker is, waan jij je in tropische sferen. Verf bijvoorbeeld een enkel houten meubelstuk in knalgeel. Of voeg in een witte kamer een gele lamp toe. In een verder rustige ruitme dus meteen een blikvanger, het zonnetje in huis. Of drapeer een merinowollen plaid met grafisch design in zachtgeel op je bank. Een zonnig gevoel straalt je meteen tegemoet. Wil je het nog wat warmer? Kies dat voor steenoranje of een combinatie van oranje met kleuren als beige en bruin.

Een mooi kussen in die kleuren voegt naast kleur ook een warme uitstraling toe. Oranje is een warme, dynamische kleur die enorm veel energie uitstraalt. Die energie kunnen we vaak wel gebruiken in de winter. Oranje is daarnaast ook een welkome en positieve kleur, daarom erg goed toe te passen in de hal. Sunny tangerine, vrolijk en zomers.

BRON: https://www.ookinhetpaars.nl/Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide