2099
Kleurentrend Sunny tangerine

Warme sprankelende zonnige kleuren kenmerken deze trend. Met dit kleurenpalet maak je voor altijd een zonnige sfeer in je huis. Zelfs als het buiten guur en donker is, waan jij je in tropische sferen. Verf bijvoorbeeld een enkel houten meubelstuk in knalgeel. Of voeg in een witte kamer een gele lamp toe. In een verder rustige ruitme dus meteen een blikvanger, het zonnetje in huis. Of drapeer een merinowollen plaid met grafisch design in zachtgeel op je bank. Een zonnig gevoel straalt je meteen tegemoet. Wil je het nog wat warmer? Kies dat voor steenoranje of een combinatie van oranje met kleuren als beige en bruin.

Een mooi kussen in die kleuren voegt naast kleur ook een warme uitstraling toe. Oranje is een warme, dynamische kleur die enorm veel energie uitstraalt. Die energie kunnen we vaak wel gebruiken in de winter. Oranje is daarnaast ook een welkome en positieve kleur, daarom erg goed toe te passen in de hal. Sunny tangerine, vrolijk en zomers.

BRON: https://www.ookinhetpaars.nl/Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners