4941
Kleurentrend Minty turquoise
Gepubliceerd: 19-11-2014 Laatste update: 07-05-2017

Turquoise is een kleur die koelte geeft en je doet denken aan een frisse oceaan. Deze heerlijke frisse tinten geven je huis een flinke oppepper. Truquoise blauwtinten combineren mooi allerlei kleuren en met andere tinten zoals grijs, bruin en paars en zijn te gebruiken in vrijwel elke ruimte in huis. Turquoise maakt je interieur ruimtelijk en fris. Turquoise is een ontspannende kleur, het brengt je rust en ruimte in je hoofd. Daarom ook een kleur die zeer geschikt is voor kinderkamers.

Deze kleur kan zowel een koele uitstraling maar zeker ook een warme sfeer aan een ruimte geven. Het hangt er sterk vanaf waarmee je turquoise combineert. Met roze en rood tinten wordt je ruimte veel warmer, maar ook aardetinten voegen warmte toe aan het turquoise palet. Combineer je wit, zwart en vergrijsde kleuren, dan wordt je interieur een stuk koeler, of beter frisser. Omdat turquosie uitstekend combineert met veel kleuren kun je deze kleur ook mooi toepassen als je van veel kleuren tegelijk houdt in je huis. Kleurrijk maar toch rustig krijg je bij toevoeging van pastelkleurtjes aan turquoise. Met welke kleur je turquosie ook combineert, turquoise is fresh like the ocean.

BRON: https://www.ookinhetpaars.nl/Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide