Deze zachtbruine, grijze en neutrale tinten geven een gevoel van eenheid en brengen de verschillende elementen van elk interieur samen. Onze Trust kleuren zorgen voor een warme, gastvrije sfeer in huis door de harde lijnen van een moderne ruimte te verzachten en een subtiel modern tintje te geven aan traditionelere ruimtes.

 

Combineer Brave Ground™, de Flexa kleur van het jaar 2021 met het aardse kleurpalet Trust voor een warm, verwelkomend gevoel. Deze subtiele, ton-sur-ton tinten passen goed bij mid-century-meubels en luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel.

Het kleurpalet van 2021 is gerelateerd aan de trend ‘The courage to connect’, de moed om in contact te komen. Heleen vertelt: “De trend die hierbij hoort is dat we één wereld zijn, één mens, dat we elkaar vertrouwen en samenwerken. Want samen kunnen we tot uitzonderlijke dingen komen.” De kleuren uit dit palet zorgen ervoor dat een ruimte je omarmt en stimuleert om samen te gaan werken en contacten aan te gaan. Het palet bestaat uit aardse tinten vanuit de hele wereld. Het zijn warme neutrale grijzen en bruinen. Deze kleuren complementeren elkaar en brengen een gevoel van eenheid en harmonie. 

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Trust-Keuken.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar--Trust-Eetkamer.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Trust-Slaapkamer.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Trust-werkkamer.jpg

 

Meer Flexa kleurentrends 2021 zijn:  Flexa kleurentrend EarthFlexa kleurentrend TimelessFlexa kleurentrend Expressive

Bestel je Flexa muurverf kleuren gemakkelijk en snel online

 

Ook leuk om te lezen