De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin van ons Timeless palet gaan perfect samen met de kleur van het jaar 2021 Brave Ground™ en brengen een positief en inspirerend gevoel bij jou thuis. Het zijn warme, aanpasbare tinten die in een moderne of traditionele setting passen. Zo weet je altijd zeker dat het in elke ruimte staat.

 

De Timeless kleuren zijn energiek en zorgen voor een positieve, harmonieuze achtergrond voor elke meubelmix. Creëer een rustige, informele eetkamer met Brave Ground™, de Flexa kleur van het jaar 2021 en onze Timeless kleuren. Dit palet vormt een stevige basis voor elk interieur, traditioneel of modern, en past goed bij ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen.

De gelen en okers uit dit palet, samen met wat zachte neutralen, kunnen helpen om een achtergrond te creëren die het oude en het nieuwe omarmen, energiek zonder overweldigend te zijn. De kleuren brengen positiviteit en balans in een ruimte. Dit palet is gekoppeld aan de trend waarbij vaardigheden en waarden uit het verleden een tijdloze weerklank hebben en door daarop te bouwen kunnen we een solide toekomst creëren.

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Timeless-Keuken.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Timeless-Tweestoelen-liggens.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Timeless-Woonkamer.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Timeless-Badkamer.jpg

 

Meer Flexa kleurentrends 2021 zijn:  Flexa kleurentrend Earth,  Flexa kleurentrend Expressive,  Flexa kleurentrend Trust

Bestel je Flexa muurverf kleuren gemakkelijk en snel online

 

Ook leuk om te lezen