2094
Flexa  kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace™
Gepubliceerd: 14-09-2023 Laatste update: 13-10-2023

In 2024 draait alles om het creëren van een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Het Flexa ColorLab van AkzoNobel heeft deze gedachte perfect gecapteerd door voor de eenentwintigste keer de Kleur van het Jaar te presenteren: Sweet Embrace™. Deze tint, die het midden houdt tussen lichtroze en grijzig, roept een warm en behaaglijk gevoel op en nodigt uit tot geborgenheid. Een kleur die naadloos aansluit bij de Flexa kleurentrends 2024: het creëren van een persoonlijk heiligdom waar je je thuis voelt.

Flexa's vrolijke kleurverhaal: een palet om van te dromen

De vreugde stopt niet bij de introductie van Sweet Embrace™. Samen met deze kalmerende basiskleur lanceert Flexa ook een kleurenpalet met de inspirerende naam 'Een vrolijk kleurverhaal'. Dit palet is een levendige verzameling van dromerige lilatinten en moderne gelen die zorgen voor een frisse en energieke toets in elk interieur. Samen vormen ze een palet waarin iedereen een eigen, unieke wereld kan creëren, van ingetogen tot uitbundig.

De subtiele transformatie van Sweet Embrace™

Sweet Embrace™ is niet zomaar een kleur; het is een beleving. Geïnspireerd door de tere zachtheid van veren en het subtiele kleurenpalet van avondwolken, introduceert deze kleur een gevoel van stabiliteit, rust en warme vriendelijkheid in elk vertrek. Het bijzondere aan Sweet Embrace™ is haar vermogen om met het veranderende daglicht mee te kleuren, waardoor ze in elke lichtinval een andere nuance laat zien en altijd een warme gloed aan een ruimte geeft.

Deze kameleon onder de kleuren kan op zichzelf staan, maar laat zich ook perfect combineren met andere tinten, waardoor het een flexibele basis vormt voor tal van stijlvolle interieurs.

Flexa Kleurentrends 2024: een nieuw begin in kleur

Het vrolijke kleurverhaal van Flexa komt helemaal tot leven in de Flexa Kleurentrends 2024-collectie. Deze collectie, nu verkrijgbaar in de verfwinkel en online vanaf 12 september, biedt een breed spectrum aan kleurmogelijkheden die perfect aansluiten op Sweet Embrace™.

Of het nu gaat om een sfeervolle woonkamer waarin gele en lila accenten de boventoon voeren of een moderne werkruimte waarin Sweet Embrace™ harmonieus samenkomt met andere tinten; de Flexa Kleurentrends 2024 biedt voor iedereen de mogelijkheid om een persoonlijk en uniek kleurverhaal te creëren.

Flexa-Kleurentrends-2024-FlexaColorLab-Kleur-van-het-Jaar-Sweet-Embrace-blik-roerhoutje.jpg

Tot slot: de perfecte basis voor elke ruimte

Met de introductie van Sweet Embrace™ zet Flexa een stap richting een toekomst waarin kleur niet alleen dient als een esthetisch element, maar ook als een middel om welzijn en comfort te bevorderen. Deze trendsettende kleur nodigt uit tot het creëren van ruimtes die meer zijn dan de som der delen: ruimtes waarin je je veilig voelt, waar je kunt ontspannen en waarin je jezelf kunt zijn.

Door de kalmerende en toch opbeurende tonen van Sweet Embrace™ te combineren met de heldere, energieke kleuren uit het ‘vrolijke kleurverhaal’ palet, biedt Flexa de mogelijkheid om een ruimte te transformeren tot een plek waar dromen gestalte krijgen, waar vriendelijkheid regeert en waar elk moment een nieuwe mogelijkheid biedt.

Flexa-Kleur-van-het-Jaar-Kleurentrends-2024-Sweet-Embrace-1.jpg

2024 is het jaar van warmte, comfort en het omarmen van de subtiliteit van kleur, met Sweet Embrace™ als stralend middelpunt. Ontdek nu hoe deze kleur en het bijbehorende palet jouw ruimtes kunnen transformeren tot plekken waar je je echt thuis voelt.

Benieuwd naar alle beelden van deze kleurentrend? Volg ons dan op Pinterest!

Bestel deze kleuren gemakkelijk op de website van Praxis


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide