2026
Dille & Kamille kersttrends 2017
Gepubliceerd: 04-12-2017 Laatste update: 06-12-2017

Stiekem kijken we al uit naar ons favoriete moment van de winter: de kerstboom versieren. En met ‘de kerstboom’ bedoelen we eigenlijk het hele huis, toch? Want geef toe, is er een feest gezelliger dan Kerstmis? Met Dille & Kamille maak je het dit jaar net dat tikkeltje gezelliger. Laat je 'inpakken' door de mooiste kerstboomhangers, leuke cadeautips en een feesttafel waar de Kerstman zelf jaloers op zou zijn. Kerstmis, we zijn er al helemaal klaar voor! 

 

HO HO HOUTEN KERSTVERSIERSELS
Dit najaar trekt Dille & Kamille de kaart van de natuur in al zijn puurheid. Stro, porselein, vilt, hout, papier of leer - de kersthangers komen er in alle vormen en maten. Kiezen wordt moeilijk, maar gelukkig kan je ze naar hartenlust combineren. Een kerstboom kan wat ons betreft nooit té vol hangen.

WIN-VLOERKLEED.png

D&K-cadeaupapier.jpg
Leuk extraatje: de vilten hangertjes worden met de hand gemaakt in Nepal. Voor elk verkocht poppetje schenkt Dille & Kamille een bedrag aan ‘Helping Hands 4 Smiling Faces’, een stichting die zich inzet voor een betere toekomst voor kansarme Nepalese jongeren.

MET LIEFDE INGEPAKT
Wat is leuker: cadeautjes krijgen of geven? Het is in elk geval nog fijner om er eentje te geven dat met zorg is ingepakt. Leef je uit met prachtig inpakpapier, originele cadeauverpakkingen, en bijpassende lintjes en washitape. Een kaartje met een persoonlijke boodschap en klaar is kees.

D&K-cadeaupapier-2.jpg
Nog een laatste tip: met washitape kan je ook een alternatieve kerstboom op je muur tevoorschijn toveren. 

MAAK HET GEZELLIG AAN DE FEESTSTAFEL
Laten we het dan nu even hebben over dat andere pronkstuk in de kerstperiode: de feesttafel. Want die mag ook feestelijk versierd worden, toch? Ga je voor een echte klassieker in rode tinten of
kies je dit jaar voor koele tinten zoals dennegroen en nachtblauw uit het Hoge Noorden? Maak het gezellig in je favoriete kleurthema met Christmas crackers, fijne glazen, papieren slingers en mooi servies. Oh, en vergeet onze tafelkleden niet. Met het ene patroon nog gezelliger dan het andere zit er vast één tussen in jouw stijl.

Eén ding is zeker, het wordt een gezellige winter. Zo, mogen we dan nu beginnen aftellen naar Kerst?

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide