4498
X-mas Cooper Cappie
Gepubliceerd: 21-11-2017 Laatste update: 02-12-2017

“Baby it’s cold outside, but it’s the most wonderful time of the year.” We blijven binnen, zingen mee met Chris Rea en mogen cadeaus uitpakken samen met vrienden en familie. Tijd om alles even te laten gaan en te ontspannen. En.. het allerbeste wat je even kan laten gaan is…. de kerstboom. Hier zijn 8 redenen waarom Fatboy’s Edison the Petit met X-mas Cooper Cappie veel beter is dan de traditionele kerstboom:


1. Geen gedoe meer met de meterslange, in de knoop geraakte, kerstverlichting. Bespaar tijd terwijl je toch het licht en de gezelligheid van een kerstboom in je huis hebt.
2. Geen. Naalden. Meer. Extra rust.
3. Vermijd lange rijen en gestress tijdens het zoeken naar de beste kerstboom. Bestel de Edison the Petit met je favoriete Cooper Cappie gewoon online en blijf de hele dag lekker binnen in je pyjama op de bank.
4. De Christmas Cooper Cappie is peuter/hond/kat bestendig. Dat kan je zeker niet zeggen over de traditionele kerstboom.
5. Besteed je geld aan cadeautjes in plaats van aan kerstbomen: je kan de Tree Toppers en Cappies elk jaar weer opnieuw gebruiken.
6. Vier Kerstmis in stijl. Kies uit 24 verschillende designs en je hebt sowieso de mooiste en meest originele boom van de hele straat.
7. Er hoeven geen bomen gekapt te worden en dus kunnen deze fijn in het bos blijven staan.
8. Geen last meer van Blauwe maandag in januari. Laat je Edison the Petit lekker aan na de kerstdagen. Ook zonder een Cappie is de Edison the Petit een echte eye-catcher.

Het X-mas Cooper Cappie is te gebruiken in combinatie met de Edison the Petit van Fatboy. Er zijn twee verschillende types: Cooper Cappies en Tree Toppers. Kies uit 24 verschillende designs voor het ultieme kerstgevoel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide