1683
Zo geef je jouw woonkamer meer karakter
Gepubliceerd: 03-09-2021

Wil je jouw woonkamer meer karakter geven? Er zijn verschillende opties om jouw woonkamer meer pit te geven. Wij zochten uit welke items er niet mogen ontbreken in jouw woonkamer. Lees snel verder voor tips om meer karakter in jouw woonkamer te stoppen en ga meteen aan de slag.

Ga voor unieke stoelen

Maak de keuze voor unieke stoelen, zoals de By Boo stoel. Ga niet voor een samengestelde set meubels van een serie, maar durf een ander soort tafel te plaatsen. Zo kun je meer eigenheid in je interieur creëren. Tevens geeft het je de gelegenheid om af te wisselen. Mocht je jouw tafel na verloop van tijd zat zijn, dan kun je hem gewoon verkopen en iets nieuws uitzoeken om met jouw stoelen te combineren.

Hang iets aan de wand

Door iets aan je wand te hangen, kun je jouw interieur echt afmaken. Bijvoorbeeld met de items van Rebelhouse. Uiteraard is de keuze voor wat je aan de wand hangt geheel aan jou. Dit kan een mooie spiegel zijn, een unieke klok of een groot schilderij. Kale muren doen weinig goed voor de uitstraling van jouw woning. Hang je iets simpels op, zoals een poster, dan kan dit al een groot verschil maken.

Voeg planten toe

Ook wat planten aan je interieur toevoegen geeft dit zeker meer karakter. Ze maken jouw interieur niet alleen levendiger, maar dragen ook bij aan een stijlvol geheel. Wat momenteel helemaal in is, is de urban jungle. Hierbij groepeer je de planten bij elkaar en plaats je deze op verschillende hoogtes. Mocht je weinig zin hebben om aandacht te besteden aan je planten, dan kun je het beste voor een Sanseveria, Aloe Vera plant of een cactus kiezen. Zorg er in elk geval voor dat je je planten niet teveel water geeft.

Vergeet de accessoires niet

Vergeet zeker niet accessoires toe te voegen in je woonkamer. Voeg bijvoorbeeld een mooie poef toe om op te zitten of plaats een mooi vloerkleed onder je salontafel. Denk ook aan accessoires zoals kaarsen, dienbladen, misschien beeldjes, enzovoort. Accessoires zijn de kers op de taart. Ga vandaag nog aan de slag met onze tips en geef jouw woonkamer ook meer karakter. Bezoek je plaatselijke meubelzaak of surf eens rond op de website van een specialist om alle mooie spullen voor jouw woonkamer te verzamelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide